„Nu cred că va exista vreun jucător care să nu dea 110 la sută”. Utiștii își pun toate speranțele că o victorie cu Sebișul îi va duce în Liga 2

Marius ANGHEL 24 Mar. 2015, 18:07 Stiri

UTA Bătrâna Doamnă se apropie cu pași rapezi de așteptatul duel al primăverii și parcursul de până acum i-a determinat pe roș-albi să țină linia. „N-am schimbat nimic în procesul de pregătire pentru că lucrurile au mers așa cum am vrut. Suntem conștienți cât de important e meciul, dar nu e cazul se simtă o presiune mai mare. A ieșit bine până acum”, a indicat team-managerul Codru Grădinariu.

Patru puncte sunt acum între cele două echipe, cu Sebișul în avantaj, dar și cu un meci mai puțin. E inutil de amintit că trupa utistă vrea să reducă diferența la un singur punct și să le ia fața adversarilor când acestora le vine rândul să stea. „E clar un meci între cele mai bune echipe ale seriei, de aici una va juca în Divizia B, eu am toate speranțele că noi vom fi aceia. E clar că va fi un meci de calitate. Noi zic că ne-am făcut treaba până în momentul ăsta, nu ar trebui să avem nicio surpriză. Totul a fost analizat de stafful tehnic, am fost la mai multe meciuri ale adversarilor, cunoaștem echipa. De ce am avea emoții?”, a continuat fotbalistul UTA-ei din anii 90.

„Băieții sunt montați și conștient de ce moment este pentru ei, nu cred că va exista vreun jucător care să nu dea 110 la sută, de asta îi pot asigura pe toți iubitorii echipei UTA!”, a adăugat Grădinariu, menționând că sâmbătă, la meci, vor fi mai multe surprize plăcute pentru fanii așteptați în număr cât mai mare.

Fără polemici

Grădinariu s-a mai referit o dată la nemulțumirea taberei de pe malul Crișului Alb apropo de numărul de bilete: „Lucrurile sunt clare, se dă 5 la sută pentru oaspeți din capacitatea totală a stadionului. Conform protocolului de omologare, stadionul Motorul are 900 de locuri, celor din Sebiș le-ar reveni 45 de bilete. Dar, repet, nu vrem să intrăm în polemici și nici nu am primit o abordare oficială”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Mar. 2015, 18:07 Stiri
Pe aceeași temă