„Nu avem susținere totală din partea patronului”

16 Nov. 2011, 14:15 Stiri

Obiectivul de promovare al echipei de fotbal Jiul Petroșani nu este total compromis, dar ar putea fi dacă elevii lui Marin Tudorache și Damian Militaru nu vor avea un parcurs fără cusur în returul de campionat, când nu au voie să facă niciun pas greșit.

Managerul Gigi Borugă a vorbit despre o atmosferă nu tocmai ca pe vremurile când Jiul era în prima ligă, dar și față de unele nemulțumiri interioare care îl privesc și pe patronul Alin Simota.

„Sincer m-aș fi așteptat ca echipa să fie undeva în primele trei locuri, dar lipsa de omogenizare, lipsa de experiență a unor jucători care în urmă cu un an jucau în Divizia D și-a spus cuvântul. Și mă refera aici la un Filip, Filipescu, Matei, Moldovan, Drăgoescu, Tudorache. Plus că în vara asta am pierdut niște jucători pe care nu aveam voie să îi pierdem. Din păcate simt că nu avem susținere totală din partea patronului Alin Simota. Parcă nu mai este aceiași persoană pe care am cunoscut-o în urmă cu câțiva ani. Ne lipsește acum ceva la Jiul”, spune Gigi Borugă. „Îmi doresc să termin turul de campionat cu fruntea sus”, a mai adăugat acesta.

„Vrem patru puncte din următoarele două jocuri”

Antrenorul Marin Tudorache spune că în următoare două jocuri care au mai rămas până la finele returului vrea ca echipa să ia cel puțin patru puncte. „Eu unul sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor mei și aș fi mulțumit dacă am termina turul neînvinși și cu cel puțin patru puncte în clasament”, a spus Tudorache.

„E nevoie de un preparator fizic”

Tehnicianul Jiului nu ascunde faptul că are nevoie la echipă de un preparator fizic experimentat cel puțin de talia lui Lucia Păun, pe care Jiul l-a avut în curte, dar l-a pierdut, acesta ajungând la Steaua. „Chiar avem nevoie de un preparator fizic, un lucru foarte important la o echipă”, a mai afirmat Tudorache.

Șirul de opt etape fără înfrângere al echipei antrenate de Marin Tudorache este încă departe de pretențiile conducerii care și-ar fi dorit ca alb-negrii să fie lideri. În speranța că realitatea va ajunge la nivelul speranțelor, oficialii grupării din Petroșani anunță o masivă campanie de achiziții în pauza competițională. „Avem un lot valoros, dar din păcate acest lucru nu se vede și pe teren. Din iarnă cu siguranță vor mai veni și alți jucători, pentru că nu se poate să ne chinuim la fiecare meci”, a declarat managerul Jiului, Gigi Borugă.

Articol scris de Loredana Juglea

16 Nov. 2011, 14:15 Stiri
Pe aceeași temă