Nouă jucători au plecat din Colentina la finalul turului!

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 22:30 Stiri
Nouă jucători au plecat** din Colentina la finalul turului!

Juventus București a încheiat turul pe locul 10, cu 11 puncte, însă obiectivul antrenorului Eugen Trică pentru acest sezon nu îl constituie locul în clasament, ci formarea unei echipe competitive, cu toate că nici rezultatele nu îi sunt indiferente.

În cele 12 partide disputate, Juventus s-a prezentat cu o atitudine pozitivă, având mai mereu inițiativa construcției, însă a suferit foarte mult în defensivă, primind majoritatea golurilor în urma unor greșeli personale. Mai mult, lotul a suferit modificări importante după meciul cu Rapid II de la Chitila, când s-a decis întreruperea colaborării cu jucătorii experimentați.

La intrarea în vacanță, Juventus se desparte de un alt contingent important de jucători, care a primit deja liber să își caute alte angajamente. Printre cei ce nu vor mai evolua în Colentina se numără portarul de rezervă Bosilcă, fundașii Covaciu, Butoi, Delcea, Biris și mijlocașii Bălan, Stoichițoiu, Abuzătoaiei și Lupașcu.

Eugen Trică le-a comunicat luni jucătorilor programul pregătirilor pentru retur.  Astfel, reunirea este programată pentru data de 15 ianuarie, urmată de vizita medicală și câteva zile de antrenamente la stadion. Apoi se va pleca într-un cantonament de 12 zile la Hărman, iar de la 1 februarie se va relua programul de antrenamente la baza proprie. În funcție de posibilități, se va stabili destinația pentru cel de-al doilea cantonament al iernii, pe parcursul căruia vor fi disputate mai multe meciuri amicale.

Reluarea competiției cu prima etapă a returului este prevăzută pentru data de 8 martie, dar doar dacă o vor permite condițiile meteorologice, existând deja precedente din acest punct de vedere.

 

Sursa: SportB.ro
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 27 Nov. 2012, 22:30 Stiri
Pe aceeași temă