Negocierile lui „Magiun” cu SC Bacău continuă! Nu se înțeleg la „secunzi”

06 Jan. 2012, 14:16 Stiri
Negocierile lui

Tratativele dintre divizionara C Sport Club Bacău și antrenorul Marin Barbu au continuat ieri, cele două părți fiind foarte aproape de o înțelegere scrisă. Singurul punct nevralgic care a amânat, pentru moment, parafarea contractului este alegerea antrenorului secund. Barbu ar dori să-și aducă propriul „secund”, în timp ce conducerea Sport Clubului insistă ca „Magiun” să-i aibă colaboratori pe doi dintre tehnicienii aflați deja în curtea clubului băcăuan: Sorin Condurache și Giani Florian.

„Magiun” Barbu a promis că în maximum două zile va da un răspuns definitiv grupării băcăuane. „Deocamdată, n-am semnat nimic deoarece nu am căzut de acord asupra unor detalii. Cei de la Sport Club doresc ceva, eu aș vrea altceva, rămâne de văzut cum se vor derula discuțiile în continuare. Oricum, până sâmbătă, cel târziu, voi lua o decizie”, a declarat antrenorul în vârstă de 53 de ani, care a pregătit ultima dată pe divizionara B, Callatis Mangalia.

În cazul- foarte probabil – în care va fi instalat în funcția de antrenor al Sport Clubului, Marin Barbu va semna un contract cu o durată de un an și jumătate. Principala clauză o constituie promovarea în liga secundă la finalul acestei ediții de campionat. Altfel, colaborarea dintre cele două părți se va încheia în vară, după doar jumătate de sezon. Dacă va bate palma cu echipa clasată pe locul trei în Seria I din eșalonul al treilea, „Magiun” îl va înlocui pe Cristi Popovici, care s-a despărțit, după numai jumătate de an, de Sport Club, îndreptându-se spre Dinamo II.

Sursa: Deșteptarea

06 Jan. 2012, 14:16 Stiri
Pe aceeași temă