Moș Crăciun galben-albastru! Petroliștii au oferit cadouri micuților de la Centrul de Zi „Sfântul Stelian” din Urlați

Marius ANGHEL 23 Dec. 2017, 10:33 Stiri

Chiar dacă meciurile oficiale le-au încheiat aproape în urmă cu o lună și au intrat în vacanță de două săptămâni, o parte dintre petroliști s-au reunit în această săptămână pentru o cauză nobilă. 

Componenți ai echipei ploieștene, lider în Seria a 3-a a Ligii 3, au mers, ieri, vineri, la Urlați, acolo unde le-au făcut o vizită copiiilor de la Centrul de Zi „Sfântul Stelian”. Întâmpinați cu colinde, Claudiu Tudor și coechipierii săi le-au oferit cadouri micuților lor susținători, schimbând și câteva pase pe terenul frumosului stabiliment.

Coordonat de preotul Radu Manuel, Centrul de zi pentru copii „Sfântul Stelian”- Fundația Bucuria Ajutorului oferă servicii de tip after-school, meditații școlare și consiliere pentru 35 de copii din Parohia Valea Crângului, care provin din familii cu dificultăți financiare, monoparentale și cu mulți copii.

Astăzi, petroliștii au din nou un eveniment special. Începând cu ora 11:00, la stadionul „Ilie Oană”, se deschid ușile magazinului oficial al clubului, acolo unde suporterii vor fi întâmpinați de o parte dintre jucătorii lui Romulus Ciobanu.

Magazinul oficial al clubului, amplasat la stadionul „Ilie Oană”, în spatele Peluzei I (str. Alexandru Vlahuță), e pregătit să-și primească primii clienți începând cu ora 11.00. Iubitorii Petrolului vor avea posibilitatea să-și achiziționeze echipamentul de joc oficial al echipei, dar și multe alte obiecte promoționale purtând emblema clubului galben-albastru.

Foto și video: FC Petrolul

Marius ANGHEL 23 Dec. 2017, 10:33 Stiri
Pe aceeași temă