Miroslava a terminat sezonul pe podium

Mihai Andries 10 Jun. 2014, 22:00 Stiri
Miroslava a terminat** sezonul pe podium

Ultima etapă a play-off-ului a adus pentru echipa oaspete trei puncte mari care au propulsat-o pe podium, ocupând locul 3 după un sezon foarte disputat. Știința Miroslava pornea drept favorită la câștigarea partidei ținând cont și de întâlnirile directe dintre cele două formații, în care ieșenii s-au impus de fiecare dată în fața Bucovinei.

Meciul a început cu dominarea Științei care a reușit să-și creeze mai multe situații de poartă, deschizând scorul în minutul 13 prin căpitanul Ghiarasim, la centrarea lui Caragea. Scorul putea lua proporții chiar din prima repriză dacă Giurumescu, Caragea, Ghiarasim sau Tincu erau mult mai atenți în fața porții. A doua repriză s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, echipa gazdă încercând egalarea. Deși au avut câteva situații bune de a marca, portarul Avram Raul a făcut ca scorul să rămână neschimbat până la finalul partidei.

Cristi Ungureanu și Irinel Ionescu i-au folosit pe Avram – Vl. Gheorghiu, Tăcuțanu, Strungariu, Maxim, Ghiarasim (c), Baciu, Giurumescu, Săritanu, Tincu, Caragea. Rezerve: Bărgan – Cozma, Ciubotariu, Talpan, Irimia, Chetroșanu, Sacrieru.

Pojorâta a început în formula Turiță, Donose, Tivodar, Kuruc, Iuga, Marcio, Antonescu, Botezatu, Cherariu, Prundean și Buhăceanu, pe parcurs intrând în teren și Furtună, Lazăr, Dodan și Stroe.  

„Felicit jucătorii și echipa tehnică pentru această victorie. A fost un an cu realizări mărețe pentru noi, mulțumesc celor care ne-au încurajat și ne-au fost alături în tot acest sezon competițional. Urmează să vedem ce se va hotărî pe 28 iunie la Adunarea Generală, sper să fie o ședință constructivă și în folosul tuturor cluburilor afiliate la FRF. Vreau să felicit echipa CSMS Iași pentru promovarea în Liga 1 și să urez multă baftă Dumeștiului la barajul pentru promovare în Liga 3” a declarat după președintele Daniel Acatrinei

Mihai Andries 10 Jun. 2014, 22:00 Stiri
Pe aceeași temă