Miroslava a schimbat liderul și a prins ultimul loc al podiumului

Mihai Andries 24 Nov. 2013, 14:29 Stiri
Miroslava a schimbat liderul** și a prins ultimul loc al podiumului

În ultima partidă a etapei a XIV-a din Liga III – Seria 1, Știința Miroslava a primit vizita celor de la Cetatea Tg. Neamț, echipă ce era liderul seriei înaintea acestei etape. Știința Miroslava a început bine meciul și în minutul 7 putea deschide scorul, însă centrarea excelentă a lui Săcrieru din lovitură liberă, a fost deviată pe lângă poartă de Caragea. În minutul următor, o lovitură liberă din aceeași poziție este trimisă tot de Săcrieru în careu, însă Tăcuțanu trimite cu capul puțin peste transversală.

Minutul 34 a adus o nouă fază excelentă pentru gazde, Ilie Talpan reușind două driblinguri superbe în banda dreapta, pentru ca apoi să scoată în 15 metri la Lupu. Însă șutul acestuia a fost respins cu dificultate de portarul oaspeților în corner. Din cornerul rezultat, Săcrieru a centrat perfect în 5 m și Tăcuțanu i-a luat fața portarului și a trimis cu capul în poartă pentru 1-0 (minutul 35).

Repriza secundă a fost asemănătoare cu prima în startul ei, iar în minutul 59, Talpan a bătut excelent o lovitură liberă din stânga și Gabriel Petrea a reluat cu capul pe spate pentru 2-0! Cetatea putea reveni în joc în minutul 61, însă Avram a blocat excelent un șut din unghi al oaspeților. În minutul 71, nou-intratul Barbu a avut golul trei pe frunte, însă a reluat în portar centrarea excelentă a lui Menghia. Ultima ocazie importantă a aparținut oaspeților, Andrei Pavel trimițând în transversală o lovitură liberă de la 20 de metri!

Cu cele 3 puncte câștigate, Știința Miroslava trece pe podium și continuă lupta pentru îndeplinirea obiectivului, accesul în play-off.

Am câștigat 3 puncte mari împotriva unei echipe cu pretenții, un meci dificil, pe care jucătorii și echipa tehnică l-au pregătit cu cea mai mare atenție. Suntt bucuros pentru această victorie, trebuie să rămânem la fel de concentrați și montați la maxim pînă la final – Daniel Acatrinei, președinte Știința Miroslava

ȘTIINȚA MIROSLAVA – CETATEA TG. NEAMȚ 2-0 (1-0) Tăcuțanu 35, Petrea 59

ȘTIINȚA MIROSLAVA: 12.Raul AVRAM 13.Bogdan GHIARASIM (cpt.) 19.Bogdan BOLBOCEANU 11.Ilie TALPAN 5.Ovidiu TĂ‚CUȚANU 20.Gabriel PETREA 4.George MAXIM 3.Vlad GHEORGHIU 9.Bogdan LUPU 7.Adrian CARAGEA 14.Sebastian SĂ‚CRIERU. Rezerve: 23.Octavian BĂ‚RGAN 18.Dan LUNGU 8.Valentin MENGHIA 17.Cristi UNGUREANU 16.Alex STAFIE 21.Narcis CIUBOTARIU 6.Sergiu BARBU. Antrenori: Cristi UNGUREANU și Irinel IONESCU.
CETATEA TG. NEAMȚ: 13.Alexandru HĂ‚RĂ‚GUȚĂ‚ 17.Claudiu CIOCOIU 5.Daniel ZAVATE 3.Florin SOBARIU 33.Teodor EUDEAN 77.Răzvan HOREA 24.Ionuț CHIRILĂ‚ 14.Manuel PETRESCU (cpt.) 2.Andrei PAVEL 30.Arun BUCATARU 9.Alexandru BOBRIC. Rezerve: 12. Florin MORAR 6.Alin RĂ‚ZLOG 21.Georgio PAVEL 7. Andrei BODRON 11.Ioan HUȚANU 80.Vlad USTUROI 8.Dorel UNGUREANU. Antrenor: Ovidiu MARC.

Mihai Andries 24 Nov. 2013, 14:29 Stiri
Pe aceeași temă