Mircea Lucescu, revenire de senzație la Rapid! Primarul Sectorului 1 a făcut anunțul

Marius ANGHEL 08 Apr. 2019, 11:03 Stiri
Mircea Lucescu, revenire de senzație la Rapid!** Primarul Sectorului 1 a făcut anunțul

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache, a făcut un anunț important: Mircea Lucescu ar putea reveni în fotbalul românesc, la Rapid. Mutarea ar urma să aibă loc cel mai devreme în 2020, dacă giuleștenii vor promova în Liga 1. Momentan sunt în Liga 3, pe primul loc în Seria 2.

Mircea Lucescu este, acum, liber de contract, după ce a ales să se despartă de naționala Turciei și ar putea face pasul în Turcia, la Besiktas, conform jurnaliștilor din Țara Semilunei. Antrenorul care a obținut performanțe importante la nivel internațional mai are o ușă deschisă.

Primarul Sectorului 1 susține că dorește să-l convingă pe Mircea Lucescu să revină în România, ca președinte la Rapid. „Am găsit prieteni pe care i-am rugat să investească în Rapid. Primăria Sectorului 1 nu a băgat niciun ban în club. În România, se vrea performanță, însă fără investiții. Toți „greii” au zis că vor veni în Liga 1 alături de club.

O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene. Stadionul în maxim o lună va fi complet dărâmat. În vară trebuie să fie gata cu 14.000 de locuri, dar am vorbit cu primarul Sectorului 6 și se mai pot construi 2.000. Stadionul va ajunge undeva la 16.000 de locuri”, a declarat Daniel Tudorache în cadrul emisiunii Realitatea Românească.

Iar indicii există în privința mutării care se pregătește la Rapid. Mircea Lucescu a venit în ultima perioadă la meciurilor „vișiniilor”, mai exact la jocurile de pe teren propriu cu FCSB II (2-0) și CS Făurei (10-1) „Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei. Toată viața am fost antrenor, iar eu urmăresc cu mult interes revoluția Rapidului. Am văzut suporterii în număr cât mai mare și am văzut dorința jucătorilor de a ajunge acolo le unde este locul. Toți ne dorim revenirea marilor echipe, iar eu zic că este un progres”, a decarat Mircea Lucescu pentru sursa citată.

Lucescu a antrenat Rapidul în două rânduri, în 1997-1998 și 1990-2000, iar antrenorul a reușit să aducă al doilea titlu din istoria clubului.

53 de puncte are Rapid după 21 de etape scurse din acest sezon al Ligii 3. Echipa giuleșteană e lider în Seria 2, la șapte puncte în fața celor de la Unirea Slobozia.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 08 Apr. 2019, 11:03 Stiri
Pe aceeași temă