Meci demențial la Aninoasa! În ultimele minute ale jocului cu CS Mioveni II s-au înscris 5 goluri și s-a întors scorul de două ori

Marius ANGHEL 19 Oct. 2016, 11:29 Stiri

Invincibilitatea continuă pentru FC Aninoasa pe teren propriu și după meciul din etapa a 8-a a Ligii 3 cu CS Mioveni II, încheiat cu scorul de 3-3. Echipa dâmbovițeană a avut șansa unei victorii spectaculoase marți după-amiază, dar a fost scăpată printre degete la ultima fază a întâlnirii.

Formația lui Cristian Bălașa s-a aflat aproape de deschiderea scorului după scurgerea primei jumătăți de oră a jocului din intermediara Ligii 3. Aflat în poziție ideală de gol, Penescu a ratat ținta, după ce lovitura sa de cap s-a oprit în brațele lui Sima. În schimb, pe final de repriză, oaspeții au găsit o breșă în defensiva dâmbovițeană și au reușit să modifice tabela, prin Cioc, care a finalizat cu latul o centrare excelentă venită din corner.

Aninoasa și-a arătat din plin colții în actul secund. După ce Bălașa i-a schimbat pe Penescu și Cernea, cu Călinescu și Maican, drumul spre buturile adverse a devenit mult mai lejer. La intrarea în ultimele zece minute ale întâlnirii, echipa de lângă Târgoviște a restabilit echilibrul pe tabelă prin Maican, după ce a expediat mingea în dreapta lui Sima. Cu trei minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, Mioveni II a trecut din nou la conducerea jocului, la capătul unui gol înscris pe neașteptate, de nou-intratul Florin Lazăr.

Revenirea spectaculoasă a dâmbovițenilor a urmat în următoarele trei minute. Cu ajutorul barei laterale Calofir a dus scorul la 2-2, după care la centrarea lui Călinescu, Boșneag și-a trimis mingea în propria poartă, din zona careului mic. La ultima fază a meciului, a doua echipă a Mioveniului a restabilit nesperat egalitatea de la punctul cu var, când Cioc a transformat o lovitură de la 11 metri în dreapta lui Bărboiu, după ce Coman a avut un contact cu V. Mazilu în suprafața de pedeapsă.

Un alt aspect care a lăsat mult de dorit în acest meci a fost maniera de arbitraj a centralului Dan Botescu. Multe dintre deciziile luate de „fluierașul” bucureștean a creat numeroase nemulțumiri în cele două tabere și în tribună. În urma remizei cu Mioveni II, Aninoasa a rămas tot pe locul 7 în Seria 3, dar cu speranțe mari că poate obține toată zestrea de puncte în deplasarea de vineri de la Bradu. În schimb, CS Mioveni II a ajuns pe penultimul loc în clasament, cu 6 puncte, iar în weekend va sta.

FC ANINOASA – CS MIOVENI II  3-3 (0-1)
Maican 80′, Calofir 88′, Boșneag 90′ – autogol / Cioc 40′, 90+3′ – pen., Fl. Lazăr 87′

Bărboiu – Marina, Ștefan, Pahonțu, Coman – Cernea (Maican 57′), Penescu (Călinescu 46′), Dinu, Grigorescu – Calofir, Neguț
Antrenor: Cristian Bălașa

Sima – Stancu, Boșneag, Trașcu (Deleanu 65′), Fulga – Cioc – V. Mazilu, Mormolea (Fl. Lazăr 86′), Iamandi, Neacșu – Ivan (Comănescu 68′)
Antrenor: Marius Stoica

Stadion: Comunal (Aninoasa); Spectatori: 200; Arbitru: Dan Botescu (București); Asistenți: George Oprescu, Octavian Ciorescu (ambii din Ploiești). Observatori FRF: Andrei Simonis (București) și Nicolae Nuță (Ploiești).
Cartonașe galbene: Bărboiu (67′), Ștefan (82′), Marina (90+2′) / Cioc (48′), Comănescu (71′)

Articol și foto de Ionuț PARGHEL

Marius ANGHEL 19 Oct. 2016, 11:29 Stiri
Pe aceeași temă