„Manea se va impune la UTA”

03 Mar. 2012, 11:44 Stiri
„Manea se va impune la UTA

Descoperit pe posturile de fundaș dreapta și fundaș central, Cristian Sculici a încercat din răsputeri să-l aducă pe Alexandru Manea la Vladimirescu. La un moment dat, se părea că va reuși, tânărul fotbalist pregătindu-se timp de două zile cu echipa de la marginea Aradului la Moneasa, însă, mai apoi, a fost întors din drum de conducerea Gloriei. În acel moment, fundașul crescut de Atletico spunea că mai degrabă se lasă de fotbal decât să revină în tricoul „galben-albastru”, dar, trei zile mai târziu, a revenit asupra deciziei. Și, în cele din urmă, soarele a răsărit pe ulița sa, fiindcă UTA și Gloria au bătut palma pentru împrumutul său până în vară în Calea Aurel Vlaicu.

Între timp, Sculici și-a întărit lotul cu Sighete și Coca, însă recunoaște că transerul lui Manea l-ar fi liniștit și mai mult. „Se știe că ni l-am dorit mult pe Manea, un jucător talentat, care poate acoperi la fel de bine două posturi. Pentru Vladimirescu e o pierdere, dar pentru el, personal și în viitorul apropiat și pentru UTA, un câștig. Ar fi fost bine dacă ajungea la echipa fanion puțin mai repede, să se antreneze cu noii săi colegi, dar, fiindcă e un jucător receptiv și dispus la sacrificii, se va impune cât de curând în echipă”, consideră antrenorul principal al divizionarei a treia.

Roland Nagy și Dan Stupar intenționează să-l folosească pe Manea pe banda dreaptă a defensivei. Fostul „tramvaist” are avantajul vârstei, el fiind unul dintre fotbaliștii sub 22 de ani din lot.

Sursa: Sport Arad

03 Mar. 2012, 11:44 Stiri
Pe aceeași temă