Managerul lui ASU Poli se gândește deja la lupta pentru accederea în Liga 2. Ce transferuri importante sunt vizate de trupa timișoreană

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 28 Jun. 2015, 15:22 Stiri
  • Abia promovată în Liga a III-a, ASU Politehnica își face deja planurile pentru noul sezon. Proiectul susținut de galeria alb-violetă se vrea dus rapid mai sus de către managerul sportiv Sorin Boiangiu. Conducătorul echipei de pe „Știința” a discutat deja cu nume importante din ligile superioare pentru ca aceasta să „tragă” la Liga a II-a din primul an.


ASU Poli a cedat la Lupac, scor 1-2 cu Voința, dar a promovat în Liga a III-a cu scorul de 6-3 la general. Timișorenii și-au conceput deja un plan pentru noul sezon. „Cu siguranță Liga a III-a e un eșalon mult mai valoros decât Liga a IV-a. Și sunt sigur că ambițiile conducătorilor noștri nu sunt doar de menținere sau de avea o prezență efemeră în Liga a III-a, dimpotrivă sunt convins că dorim să avem un obiectiv îndrăzneț: adică promovarea în Liga a II-a. E nevoie bineînțeles de aducerea unor fotbaliști cu valoare sau experiență. Rămâne să vedem dacă fondurile ne permit să atacăm promovarea”, a declarat Sorin Boiangiu (foto stânga, alături de Sebastian „Mihalcea” Novovic) după partida de la Lupac.

Păstrarea lui Ghinescu și achiziții de marcă

ASU Poli vrea să păstreze în primul rând jucătorii importanți din lot. O situație dificilă e și cea a lui Răzvan Ghinescu, accidentat el nu a evoluat ieri. Talentatul mijlocaș aparține de Unirea Sânnicolau Mare. „Eu cred că vom putea discuta cu oamenii de la Sânnicolau, sunt cunoscători de fotbal, deschiși dialogului. Sunt sigur că nu vor dori să pună piedică acestui copil talentat care ar trebui să joace deja în Liga a II-a”, a explicat Boiangiu.

„Soka” a dezvăluit că s-a discutat deja cu jucători importanți pentru ca ASU Politehnica să se poată bate și la promovarea din C în B: „Sunt jucători pe care-i avem în vizor. Sunt discuții cu fotbaliști foarte buni care vor aduce cu siguranță un plus echipei noastre”.

ASU Poli va trebui să se întărească însă și cu jucători tineri pentru a se încadra în regulamentul de la acest nivel. În acest sens e foarte posibilă și revenirea la echipă a lui Dorin Codrea.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 28 Jun. 2015, 15:22 Stiri
Pe aceeași temă