„Magiun” intră în pâine! Vrea antrenamente și sâmbăta și duminica

11 Jan. 2012, 12:16 Stiri

Divizionara C Sport Club s-a reunit în această dimineață, la ora 10.30, sub comanda noului antrenor, Marin Barbu, care l-a înlocuit pe demisionarul Cristi Popovici. Prezentat oficial ieri, 10 ianuarie, cu prilejul unei conferințe de presă, „Magiun” Barbu a precizat că obiectivul principal al echipei sale este promovarea în eșalonul secund.

De altfel, permanenta tehnicianului pe banca SC-ului și în sezonul viitor este condiționată de realizarea obiectivului, în caz contrar Barbu urmând să se despartă de băcăuani în vară, după doar jumătate de an de contract.

„Am înțeles că echipa suferă puțin la capitolul disciplină, așa că intenționez să programez antrenamente inclusiv sâmbătă și duminică”, a spus „Magiun”, care îi va avea drept colaboratori pe Sorin Condurache și Giani Florian.

Aflată pe locul 3 în Seria I a Ligii a III-a la finalul turului, gruparea susținută de Consiliul Local își va remania lotul în pauza competițională. „Vor fi și plecări, și sosiri, însă doar după ce voi face o evaluare a efectivului de jucători”, a anunțat Barbu.

Sursa: Deșteptarea

11 Jan. 2012, 12:16 Stiri
Pe aceeași temă