„Mă bucur că Ineul și Pîncota ridică ștacheta, sper să-și onoreze până la capăt angajamentele”

Mihai Andries 30 Jun. 2013, 17:00 Stiri
„Mă bucur că Ineul și Pîncota ridică ștacheta,** sper să-și onoreze până la capăt angajamentele

CS Ineu și Șoimii Pîncota au făcut primele mutări la nivel de lot, unele dintre ele foarte importante la nivel de Liga a 3-a. În ultimele zile, în Țara Zărandului au ajuns Bier și Francescu, iar sub comanda lui Dan Cuedan, Dubeștean și Nădăban. În jurul acestuia din urmă s-au creat și mici valuri, în sensul în care fostul mijlocaș al UTA-ei e originar din Ineu și a mai și ocupat funcția de antrenor secund la nou promovata arădeană.

Chiar și președintele de onoare al celor de la Național Sebiș, cealaltă divizionară a treia arădeană, a observat această mișcare puțin neobișnuită. „M-a suprins puțin plecarea lui Nădăban la Pîncota. De exemplu, noi, la Sebiș, nu vom face niciodată așa ceva. Adică nu vom fura niciodată jucătorii altor echipe de același nivel din județul nostru. Există destui fotbaliști buni și talentați în județul Arad, dar și din alte părți ale, care doresc să facă performanță și care vor avea ocazia să arate ce pot la Sebiș. Așa că noi chiar ne bucurăm de vacanță, stăm pe margine și așteptăm să vedem ce achizionează alții, după care vom muta și noi”, ne-a mărturisit Gheorghe Feieș.

Primarul Sebișului nu-l regretă nici pe Attila Bier, care în iarnă își dăduse acordul verbal pentru formația de pe malul Crișului Alb. „E decizia lui, noi îi urăm baftă la Ineu. Eu mă bucur că Pîncota și Ineul ridică ștacheta, oferă condiții și salarii bune, sperăm doar să-și poată duce la bun sfârșit angajamentele. Au fost exemple cu zecile în fotbalul românesc de promisiuni neonorate până la capăt, sper ca Pîncota și Ineul să nu ajungă și ele în aceeași situație. La Sebiș am știut întotdeauna cât ne putem întinde și așa, în modestia noastră, cred că am demonstrat câte ceva în ultimii ani. Față de alte cluburi, noi am investit foarte mult și în infrastructură, în construirea și modernizarea stadionului mai ales iar echipa a fost mereu printre protragonistele Ligii a 3-a. Asta ne propunem și acum. Vrem să fim buni, dar, în același timp, realiști”, a adăugat Feieș.

Naționalul se va reuni pe 8 iulie în vederea pregătirii noii stagiuni, cel mai probabil tot sub comanda lui Mihai Petcuț. „Antrenorul nostru este acum în vacanță în Bulgaria. Îl așteptăm cu forțe noi la club, dar și cu un proiect viabil, potrivit pentru noi, pentru aspirațiile noastre”, a mai spus președintele de onoare al „alb-albaștrilor”.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 30 Jun. 2013, 17:00 Stiri
Pe aceeași temă