„Lupii” dezamăgesc din nou! Petrolul a pierdut la Tunari, permițându-le ilfovenilor să producă cea mai mare surpriză a turului 3 al Cupei României

Marius ANGHEL 30 Aug. 2018, 00:08 Stiri

Petrolul continuă să dezamăgească. După eșecul suferit vinerea trecută, în campionat, cu Metaloglobus (scor 0-1), trupa antrenată de Leo Grozavu n-a reușit, miercuri, să treacă de o fostă adversară din Liga 3, în turul 3 al Cupei României. „Lupii” au pierdut la Tunari, scor 1-2, după ce au condus la pauză, și au fost eliminați prematur din Cupa României. Aceasta reprezintă și cea mai mare surpriză înregistrată în turul 3 al competiție KO.

Ploieștenii au început cum nu se poate mai bine partida de la Tunari. Sergiu Arnăutu a deschis scorul încă din cel de-al doilea minut al confruntării, iar pe parcursul primei reprize a irosit prin Nini Popescu, Claudiu Herea și același Arnăutu desprinderea.

De la vestiare au ieșit, parcă, cu totul alte două echipe. De această dată a fost rândul celor de la CS Tunari să înscrie rapid. Ilfovenii din Liga 3 au restabilit egalitatea în minutul 47, atunci când Alexandru Neculai a punctat din interiorul careului, după o gafă în lanț a defensivei trimise pe teren de Leo Grozavu. Petroliștii n-au reușit apoi să-și mai revină, n-au fost în stare, cu toate achizițiile aduse în această vară pentru a se spera la promovarea în Liga 1, să pună în pericol poarta adversă. Mai rău, după ce Marius Naidin a dictat un penalty ușor la un duel între Plămadă și Bâtfoi, Dragoș Barabaș l-a învins de la punctul cu var pe Isvoranu.

Ultimele zece minute au trecut imediat, Petrolul nu l-a mai putut învinge măcar o dată pe Perianu și a plecat învinsă de la Tunari, înregistrând o nouă umilință după eșecul cu Metaloglobus și realizând surpriza negativă a turul 3 al Cupei României.

Pentru Petrolul urmează o perioadă fără jocuri, după ce întâlnirea cu Chindia a fost amânată tocmai pe 12 septembrie. Următorul meci în campionat îl are pe 8 septembrie, la Petroșani, cu ACS Energeticianul, însă rămâne de văzut dacă pe bancă va fi tot Leo Grozavu.

CS TUNARI – PETROLUL PLOIEȘTI    2-1
Alexandru Neculai 47′, Dragoș Barabaș 86′ – pen. / Sergiu Arnăutu 3′

Perianu – Ciortan, Stoian, Iordache, Barabaș – Rogojan, Oșca – Vălimăreanu (Văduva 88′), Neculai, Ivan (cpt.)(Zamfir 32′) – Mih. Ion (Bâtfoi 46′)
Rezerve neutilizate: Manciu – Ilin, Cr. Ionescu, Pădineanu
Antrenor: Ștefan Odoroabă

Isvoranu – Olaru, Ghinga (cpt.), Fl. Plămadă, Țicu – Danci (Ant. Cruceru 55′), M. Chindriș (Ciocâlteu 80′) – N. Popescu (Eug. Nica 86′), Cl. Herea, Șaim Tudor – Arnăutu
Rezerve neutilizate: Tordai – Neziri, Antoche, Mih. Ene
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Tunari (Tunari – Ilfov); Arbitru: Marius Naidin (Pitești); Asistenți: Nicușor Marin (Suseni – Argeș) și Cristian Cosmescu (Pitești).

VEZI REZULTATELE și MARCATORII meciului de miercuri din Cupa României, turul 3

REZULTATELE și MARCATORII meciurilor de marți din turul 3 al Cupei României

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Răzvan Păsărică / FC Petrolul

Marius ANGHEL 30 Aug. 2018, 00:08 Stiri
Pe aceeași temă