Lui Cigan i s-a cerut demisia

17 Mar. 2012, 09:40 Stiri
Lui Cigan i s-a cerut demisia

Beiușenii au avut un start bun în meciul de ieri cu CS Vladimirescu, Coțan trimitând în bara transversală încă din minutul 3, după o lovitură liberă executată de la 20 de metri. Oaspeții ripostează în minutul 11 prin Rus, care trimite pe lângă poartă de la numai 2 metri. Beiușenii nu reușesc să trimită în poartă în minutele 16 și 17 când Paina și Țîrlea au bune posibilități. În minutul 20 Coțan părăsește terenul accidentat, locul său fiind luat de Trip, care sâmbătă împlinește 21 de ani. Puține faze de consemnat până în minutul 35 când oaspeții deschid scorul prin Rus. Acesta primește o minge în terenul propriu și pornește pe contraatac, îl driblează și pe Coman și trimite în plasă.

Coman, gafe impardonabile

În partea a doua, cu Lupașcu și Gavrilaș în locurile lui Vanca și Tîrlea, echipa beiușeană nu reușește să controleze jocul. De notat ocaziile lui Lupașcu și Paina care trimit cu capul spre poartă, fără folos pe tabelă. În minutul 80 oaspeții pun sare pe rană, Sighete înscriind după două greșeli ale portarului Coman: mai întâi acesta nu prinde o minge care ajunge în corner, iar apoi nu iese la lovitura de colț care trece prin 6 metri și ajunge la jucătorul arădean care șutează nestingherit. Este momentul în care suporterii explodează și îi cer antrenorului Sorin Cigan să plece cu toți jucătorii aduși în pauza competițională. Putea fi și mai rău în minutul 87, lovitura de cap, expediată de Leucuța din 8 m, a fost respinsă în corner de portarul Coman.

La final, spectatorii, circa 500, au aplaudat prestatia oaspeților, iar unii dintre ei au strigat „Demisia” la adresa antrenorul Sorin Cigan

CF Bihorul Beiuș – CS Vladimirescu 0-2 (0-1) Rus 35, Sighete 80

Bihorul Beiuș: Coman – Bogman, Florea, Tăuț (cpt.), Cistean – Dumitra, Vanca (46 Gavrilaș), Bode, Coțan (20 Trip) – Paina, Țîrlea (46 Lupașcu).
Vladimirescu: Fl. Rusu – Coca, Sighete, Mirciov, Cozea – Leucuța, Banilievici (80 Ciubăncan), Petrescu, Kocsis (46 Homorogan) – C. Rus (90 Istin), A. Mihai (75 Negru).
Arbitri: Adrian Șuta – Gheorghe Tarba, Erdokozi Andrea (toți din Baia Mare).
Observatori: Florin Pop (Cluj), Dinu Lucaciu (Jibou).
Articol de Teodor LAZA
17 Mar. 2012, 09:40 Stiri
Pe aceeași temă