Lucian Rădulescu: „Conpet avea nevoie de susținere”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 13:06 Stiri
Lucian Rădulescu:**

La o săptămână după numirea ca manager general la Conpet, Lucian Rădulescu, a dat primele declarații în această funcție, fostul oficial al echipelor Petrolul, FC Vaslui și Chimia Brazi venind la Strejnic „la timpul potrivit”.

„Conpet avea nevoie de susținere și a căutat astfel de oameni, care să ajute, pentru că eu vin la Conpet cu bani de la societatea mea și de la partenerii mei de afaceri. Este un efort important, venit însă la timp pentru echipă. Primul obiectiv propus este salvarea de la retrogradare, dar să știți că eu am venit la Conpet să fac fotbal, și nu la fără frecvență. Va veni și vremea când vom ataca promovarea cu această echipă” – a spus Rădulescu, cel care a ținut să precizeze și alte aspecte din preluarea activității: „Silviu Crângașu și cei care au colaborat cu el au meritul de a fi salvat această echipă de la desființare. Eu voi colabora cu el și acum, el are același serviciu ca și înainte la societate, vorbim zilnic despre problemele de la club”.

Rădulescu a mai spus că: „nu pot garanta că nu se va întâzia cu plata salariilor, dar vor fi și luni când se vor da bani mai devreme. Pot garanta însă că tot ce voi promite voi achita”!

La rândul său, antrenorul Florin Pârvu are satisfacția „de a putea să-mi fac meseria în liniște. Vreau să antrenez profesionist, să cresc acești copii, să formez un grup unit, este provocarea carierei mele”.

Astăzi, primul amical

La o săptămână după reluarea pregătirilor, antrenorul Conpetului, Florin Pârvu, a programat, astăzi, de la ora 14,00, primul meci amical din 2014. Adversara „transportatorilor” va fi echipa juniorilor Astrei, Pârvu intenționând să vadă la lucru toți jucătorii tineri și pe cei aflați „în probe”.
Din această ultimă categorie face parte și atacantul Vârlan, care în tur a jucat la FC Păpăuți.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 13:06 Stiri
Pe aceeași temă