Livezile – remiză acasă, Gloria II – înfrângere la Ungheni

21 Nov. 2011, 00:21 Stiri
Livezile - remiză acasă,** Gloria II - înfrângere la Ungheni

Voința Livezile a avut un adversar redutabil acasă, pe Seso Câmpia Turzii. Livezenii nu au mai câștigat în fața propriilor suporteri din etapa a 8-a și nu au reușit să o facă nici sâmbătă. Livezenii au dominat acest joc, și-au creat mai multe ocazii de a marca, dar n-au avut limpezime la finalizare.

După o primă repriză în care Sebi Rus și Bugnar au fost cei mai incisivi jucători ai Voinței, iar oaspeții nu s-au apropiat de poarta lui Voivod decât cu șuturi de la distanță, partea secundă a început prost pentru gazde. La un corner, au luat ușor un gol din careul mic și s-au văzut nevoiți să alerge după egalare. Aceasta a venit în ultimul sfert de oră, când Sighiartău a combinat excelent cu Rareș Stan la marginea careului și ultimul a șutat sec, în dreapta portarului. Oaspeții puteau să dea lovitura pe final, însă Voivod s-a opus foarte bine, într-o fază plecată de la un fault neacordat asupra lui Blaji.

Livezile: Voivod, Budecan, Diudea, Murar, Bugnar, Fl. Alexandru, S. Rus, Marc, Blaji, Sighiartău, R. Stan. A mai intrat Forrai.

Gloria II a pierdut cu 2-1 la Unirea Ungheni. Gazdele au deschis scorul în prima repriză, însă Apostolache a egalat după 3 minute. Cu mulți jucători reținuți la echipa mare, Gloria II nu a mai avut forță suficientă în repriza secundă și a pierdut cu un gol primit în minutul 67.

21 Nov. 2011, 00:21 Stiri
Pe aceeași temă