Livezile câștigă clar cu Gloria II, 5-3!

17 Oct. 2011, 11:48 Stiri
Livezile câștigă clar** cu Gloria II, 5-3!

Voința Livezile s-a impus categoric pe terenul din Romuli, acolo unde Gloria II joacă partidele de acasă. Partida s-a disputat în cadrul etapei a 9-a din Liga a treia și s-a încheiat cu 5-3 în favoarea oaspeților. Jucătorii din Livezile au condus cu 2-0 în prima jumătate de oră (goluri S. Rus și Sighiartău) dar au fost egalați până la pauză, în doar 2 minute (40 și 41) de Homei și Fizeșan.

După pauză, Grad a făcut repede 3-2 pentru Livezile dar Patca a egalat în minutul următor, la o fază în care oaspeții au cerut henț. De altfel, pe toată durata partidei, livezenii au avut motive să fie nemulțumiți de arbitraj, cerând nu mai puțin de 5 lovituri de la 11 metri și neprimind nici una.
Voința s-a desprins decisiv în minutele 54 și 67 când Murar și Sebi Rus au marcat ușor de lângă apărătorii visători ai Gloriei II. Între aceste goluri, la 4-3, Patca a fost eliminat și Gloria II a încheiat meciul în 10.
Jocul a fost extrem de spectaculos și arătat forma bună prin care trece echipa din Livezile, dar și lipsa de motivație a Gloriei II, neplătită de luni de zile.
Arbitrul Horațiu Geșnic din Cluj-Napoca a condus formațiile:
Gloria II: Botoșer, Patca, Homei, Bolbos, Dobrea, Roman, Fizeșan, Pârvu, Șomodi, Rogozan, Mocanu. Au mai intrat: Apostolache, Șuvei, Lauriuc
Voința: Voivod, Budăcan, Diudea, Bugnar, Fl. Alexandru, Marc, Rus, Murar, Stan, Sighiartău, Gotea. Au mai intrat: Blaji, Conon, Grad
17 Oct. 2011, 11:48 Stiri
Pe aceeași temă