Lincar și-a vărsat nervii în fața tribunei

05 Sep. 2011, 14:28 Stiri
Lincar și-a vărsat nervii** în fața tribunei

Golul victoriei reușit de Alexandru Crețu la ultima fază a jocului FC Hunedoara – Gloria Arad (scor 2-1), din etapa a III-al-a scos din minți pe tehnicianul hunedorenilor, Erik Lincar (foto, 32 de ani).

Transfigurat de tensiunea acumulată în finalul meciului, Lincar a sărit ca ars de pe bancă până în fața tribunei principale, în dreptul sectorului ocupat de o parte dintre oficialii clubului gazdă, câțiva consilieri locali, dar și primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, și a început să înjure în gura mare. Înainte de a fi cu greu potolit de colaboratorii săi, Lincar a mai apucat să izbească de pământ cu un bidon de apă.

La final, Lincar a refuzat să participe la conferința de presă de după joc, unde l-a trimis pe Nelu Mitrică, unul dintre secunzii săi, și nici nu a răspuns la telefonul mobil.

FC Hunedoara a obținut prima victorie pe teren propriu în actualul sezon, scor 2-1, cu Gloria Arad cu reușita fundașului central Alexandru Crețu din minutul 90’+6. Oaspeții au deschis scorul în prima repriză prin Eșanu (21′).

Egalitatea a fost restabilită de Fl. Negru în minutul 82. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat: Petrișor Petrescu (65′), de la gazde, respectiv Alexandru Sălăjan (82′), de la oaspeți – ambii pentru cumul de cartonașe galbene.

articol și foto de Sami Tamaș

05 Sep. 2011, 14:28 Stiri
Pe aceeași temă