Liga a III-a are un nou golgheter: Edy Sandu de la Dorohoi!

Mihai Andries 07 Apr. 2013, 15:50 Stiri

Etapa a 18-a a adus un nou lider în clasamentul neoficial al golgheterilor Ligii a III-a, asistând la detronarea brazilianului Stefan, lider incontestabil cu 14 goluri, deși a plecat din țară în pauza de iarnă. Ex-rapidistul a fost detronat după această rundă de atacantul Dorohoiului, Eduard Sandu, cel care a ajuns la cota 15 după această etapă prin dubla din meciul cu Bucovina Rădăuți. Mai mult, atacantul Dorohoiului a reușit o performanță incredibilă, marcând de șapte ori în ultimele cinci meciuri ale echipei sale, cu mențiunea că el a înscris cel puțin un gol în fiecare din aceste meciuri. Astfel, Edy Sandu (foto în alb) le-a marcat câte un gol celor de la Panciu, Ceahlăul II și Sporting, pentru ca în ultimele două partide să bifeze câte o dublă, victime fiind Oțelul II și Bucovina.

Și că tot vorbim de acest ultim meci, dorohoienii au început meciul în forță, golgheterul echipei înscriind în minutul 11 cu o lovitură de cap din 7 metri. Dar oaspeții nu au acuzat șocul primirii golului și au avut șansa de a egala, însă Ionesi și Duțică nu au reușit să înscrie. În schimb, Sandu a fost la locul potrivit la recentrarea lui Vrabie și a înscris din 3 metri în minutul 34. Același jucător a fost la un pas de a face hat-trick-ul în două rânduri (min. 40 și 54), golul de 3-0 venind în cele din urmă din partea lui Cososchi, după o lovitură liberă a lui Bordeianu. În prelungirile partidei, Grumezescu a marcat pentru 4-0 stabilind scorul final al meciului.

FCM Dorohoi rămâne pe locul trei în condițiile în care liderul SC Bacău a bătut cu 2-0 pe Petrotub, iar ocupanta locului doi, CSM Moinești a învins la masa verde pe Panciu.

 

FCM Dorohoi – Bucovina Rădăuți 4-0 (2-0) Ed. Sandu 11, 34, Cososchi 60, Grumezescu 93

Dorohoi: Rohețki – Șt. Nicolae, Cososchi, Atudorei, Halip (80 Ursache) – Orășanu (cpt.)(80 Alex Filip), Bordeianu (85 Barabas), Vrabie – Ed. Sandu (73 Ghiviziu), Pavăl, Grumezescu

Bucovina: Butnariu – Breniuc, Vitu (46 Agbleta), Pasailă, Stoian – Zaremba, Țugui, Obreja, Apostol (46 Viu) – Ionesi (cpt), Duțică

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Relu BRĂ‚ILEANU

 

 

Mihai Andries 07 Apr. 2013, 15:50 Stiri
Pe aceeași temă