Liderul „virușilor” e hotărât: „Vreau să joc la U Cluj”

Mihai Andries 11 Jan. 2013, 20:00 Stiri
Liderul

Aflați în plin proces de reconstrucție, cei de la Sănătatea Cluj și-au găsit un lider neașteptat în teren. Chiar dacă în sezonul trecut nu reușise să înscrie decât 2 goluri, vârful Andrei Ceaca a „explodat” în acest sezon, reușind să fie, la final de tur, golgheterul seriei cu 8 goluri. Nu a fost junior nici la „U”, nici la CFR, ci la mai multe școli locale de fotbal, însă planul îi este clar.

„Visez să joc la Universitatea Cluj. Dacă ar fi să pot alege, acolo aș merge, chiar dacă situația e una dificilă. Un mare merit pentru evoluțiile mele din acest sezon îl are antrenorul”, spune atacantul de 23 de ani.

 

A înscris 4 goluri într-un meci

Dintre cele 8 goluri înscrise de Ceaca, niciunul nu a fost marcat din penalty. În plus, pe 4 dintre ele le-a marcat într-un singur meci…pe care „virușii” l-au pierdut cu scorul de 8-4, împotriva lui FC Zalău.

„A fost o descătușare pentru mine să înscriu de 4 ori, am căpătat încredere. A fost și frustrant însă, pentru că am pierdut”, e sincer Ceaca.

 

Are șanse să se transfere

Deși abia și-a început ascensiunea, vârful Sănătății spune că e pregătit de un transfer. Având și o experiență scurtă la Gloria Bistrița în perioada lui Reghecampf, Ceaca vrea să facă următorul pas și are șanse la un transfer atât în prima ligă a Moldovei, cât și în eșalonul secund al României, la UTA.

„Știu că mai am multe de învățat și mă simt bine aici, dar ar fi greu să refuz un transfer atât timp cât ar însemna să avansez. Dacă nu, nu e problemă, rămân și ajut aici”, conchide Ceaca.

 

Articol scris de Mihai CINPOERU

Mihai Andries 11 Jan. 2013, 20:00 Stiri
Pe aceeași temă