FC Zalău s-a încălzit cu U Cluj, pentru meciul cu Sănătatea

Mihai Andries 13 Nov. 2013, 20:44 Pregătiri, amicale
FC Zalău s-a încălzit cu U Cluj,** pentru meciul cu Sănătatea

Cum Universitatea Cluj nu a mai susținut partida din etapa a XIV-a a Ligii 1, contra celor de la Steaua București, oficialii clujeni au ajuns la o înțelegere cu conducerea lui FC Zalău astfel că au programat un joc amical.

A fost al patrulea joc de verificare dintre cele două formații, disputat în acest an. Partida a avut loc marți după-amiază, la Baza Sportivă Clujeana, unde a asistat și noul președinte al „șepcilor-roșii” , fostul dinamovist – Vlad Munteanu. Referitor la joc, să spunem că a fost un test util pentru ambele echipe, iar FC Zalău a lăsat o impresie bună, în unele momente. La scorul de 0 – 0, Mihai Bode a ratat o lovitură de la 11 metri, iar clujenii, mult mai experimentați, au marcat până la pauză prin Calcan și Takacs, ultimul de la punctul cu var.

După pauză, gazdele și-au dublat avantajul la reușitele lui Abrudan și Kovacs, U Cluj câștigând în fața Zalăului al patrulea amical din acest an.Chiar dacă a fost un test reușit pentru FC Zalău, în cele din urmă acest amical s-a lăsat și cu urmări, iar Vlad Negrean a suferit o întindere și sunt șanse minime ca el să poate evolua la meciul de vineri cu Sănătatea Cluj.

U Cluj – FC Zalău 4 – 0 (2 – 0)
Au marcat: Andreas Calcan (’10), Rareș Takacs (’30), Octavian Abrudan (’50) și Kovacs Lorand (’55)

Universitatea Cluj: Niculescu – Ciupe, Szilagyi, Ninu, Mendy – Kovacs – Rilke (Ursu 23), Cristocea, Calcan, Takacs – Ene. Au mai evoluat în a doua repriză: Veselovsky – Cordoș (Dulap), Abrudan, Neag, Prescură – Ursu, Bucșă, Lungu, Borza, Kovacs (Greu) – Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja

FC Zalău: Claudiu Chiș – Vlad Lung, Mihai Bode, Vlad Negrean, Viorel Ionașcu, Andrei Ghiuruțan, Cosmin Cosma, Gabriel Țiriac, Daniel Supuran, Raul Stanciu și Codruț Ardelean. Au mai evoluat: Cristian Man – Raul Silaghi, Mihai Cherecheș, Alexandru Pop, Răzvan Criste, Sebastian Moroti, Victor Dobrescu și Radu Marian. Antrenori: Vasile Jula și Cristian Oros

 

Sursa: Sportul Sălăjean

 

Mihai Andries 13 Nov. 2013, 20:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă