Stana a salvat CFR-ul de la rușine. Sănătatea a remizat cu ocupanta locului doi din Liga 1

CFR a jucat primul amical al anului, cu Sănătatea Cluj, pe un teren sintetic din oraș. Cu majoritatea titularilor din tur plecați de la echipă, Eugen Trică a folosit tot ce i-a rămas mai bun, dar locul doi din Liga 1, nu a putut învinge ultimul loc din Liga 3, seria a V-a. Mai mult, Sănătatea chiar a condus cu 1-0, din minutul 42, după ce Nicula (foto, mijloc), le-a da peste nas celor care râdeau de kilogramele în plus pe care le are și l-a lobat pe Mincă de la 20 de metri, spre amuzamentul tuturor.

Stana a revenit cu gol

Titularii lui Trică n-au putut să egaleze, deși aproape jumătate dintre cei intrați în teren la Sănătatea aveau peste 40 de ani. CFR s-a salvat de la o umilință și mai mare, înainte de fluierul final, când Stana (foto, jos), fostul mijlocaș al Săgeții Năvodari, a egalat. Acesta este și una dintre noutățile echipei, el întorcându-se la CFR, după ce a fost cumpărat în vara anului trecut și pus pe liber după doar câteva luni.

Eugen Trică a folosit, pe lângă mulți jucători proveniți de la centrul de juniori și doi jucători aflați în probe. Este vorba de atacantul bosniac Tatar și mijlocașul portughez Joao, adus de Camora.

VEZI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI via Știri de Sport

 

Opt jucători puși pe liber de Trică

Amicalul cu Sănătatea Cluj nu i-a picat deloc bine pentru „noul CFR”. Eugen Trică s-a supărat foc pe jucători, care n-au reușit decât un 1-1 cu echipa aflată pe ultimul loc în Liga a III-a. Imediat după meci, clujenii s-au dus direct în vestiarul de la stadion, iar noul tehnician a fost „foc și pară”. Principalii vizați au fost jucătorii noi, fie ei veniți în probe, fie aduși de la juniori.

Trică le-a reproșat că nu au fost conectați la partidă, dar și rezultatul umilitor și a luat o decizie care a șocat vestiarul. A hotârât să renunțe la cei care sunt în probe și să-i scoată din lot pe juniorii chemați la prima echipă. Astfel, Crișan, Ganea, Joao și Tatar, fotbaliști care se așteptau să semneze contracte cu CFR, vor fi trimiși înapoi la echipele de unde au venit, dacă decizia lui Trică va fi îmbrățișată și de conducere. În același timp, Burcă, Pop, Pintea sau Carter, jucători promovați de la centrul de juniori vor fi puși pe lista de transferuri și li se vor căuta echipe la care să fie împrumutați.

CFR a jucat cu: Mincă (Bejan ”33, Vâtcă ’66) – Susic (Burcă”46), Ene, Larie (Crișan ’46), Camora (Pop ’46) – Petrucci (Pintea ’46), Vereș (Stana”46) – Jakolis (Ganea ’46), Fl. Costea (Joao ’46), Jazvic (Păun ’46) – Tatar (Carter ’46).

Marius Semeniuc i-a trimis în teren pe Todoran – Gașpar (36 de ani), Șos, Kis (39 de ani), Siecoban – Nicula (32 de ani), S. Tothăzan, Vescan, Severin – Codreanu, Negrea. Au mai jucat Pâglișan (42 de ani) – Surdu, Cristea, Acatrinei, Aurelian Ghișa (50 de ani)

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto de Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă