„Viruși” distruși în Țara Zărandului

Autor: Mihai Andries Publicat: 24 Nov. 2013, 08:00 Actualizat: 24 Nov. 2013, 08:00 Stiri
„Viruși” distruși  în Țara Zărandului

Meciul de la Ineu a început într-o notă de echilibru, fără evenimente deosebite. La prima mare ocazie, gazdele au deschis tabela în minutul 18: Suslak a centrat din corner, iar Nicolau a marcat cu capul din 12 metri. După alte 12 minute de dominare sterilă, zărăndanii au mai ratat o ocazie importantă, centrarea de pe stânga a activului Suslak fiind reluată de Băd, care singur cu portarul a șutat de la 14 metri puțin pe lângă poartă. Până la pauză ritmul a fost bun, dar important de consemnat a mai fost doar lovitura liberă de pe dreapta executată de Georgiu, respinsă în ultimul moment de Văidean.

Conturi încheiate după o oră

După un început antrenant de repriză secundă, în minutul 53 s-a făcut 2-0. Cornea a centrat de pe dreapta, Băd a reluat în bară, iar Drăgan a urmărit balonul și a înscris din apropiere. Conturile au fost încheiate total după exact o oră de joc, Băd marcând cu un șut plasat de la 14 metri, după ce a fost angajat de Georgiu. Gazdele au mai ratat o ocazie, prin Georgiu, care a bâlbâit un balon primit de la Drăgan în careul mic. În minutul 88, Gașpar a ratat singura ocazie clară a Sănătății, după ce a pătruns în careu și a tras pe lângă poartă. Ineul câștigă la scor de neprezentare meciul cu Sănătatea și se regrupează în lupta pentru play-off.

Ineu: Cioară – Cornea, Nicolau, Bier (Talpaș) – Bilia, Francescu, Iambor, Suslak – Georgiu (Popa) – Băd (Malancu), Drăgan.

Sănătatea: Biliga – Kiss (Sărmășan), Perde, Șoș, Simon, M. Pop, Văidean, Boșca, Horgoș (Al.Pop), Gașpar, Micula.

Arbitri: Dănuț Maghiar (Baia Mare) – Ianoș Glazer (Poiana Codrului), Radu Pascu (Oradea). Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Costin Dan (Zalău).

 

Sursa: SportArad

Autor: Mihai Andries Publicat: 24 Nov. 2013, 08:00 Actualizat: 24 Nov. 2013, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă