Lideri pe teren, jucătorii Flacărei își vor petrece sărbătorile cu stomacul gol!

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 15:20 Stiri
Lideri pe teren, jucătorii Flacărei** își vor petrece sărbătorile cu stomacul gol!

Clubul din Calea Șagului îl așteaptă pe Marian Iancu așa cum acesta a părăsit Timișoara, cu restanțe către jucători. Deși au încheiat turul pe primul loc, jucătorii de la Flacăra sunt îngroziți de gândul că-și vor petrece sărbătorile pe stomacul gol. Conform surselor din echipa acum timișoreană, toți fotbaliștii au de primit cel puțin salariul de pe ultima lună.

În urma mai multor sesizări BanatSport.ro a discutat cu oameni din cadrul clubului dar și cu jucătorii fostului lider din C4. Fost, deoarece Flacăra tocmai a suferit o depunctare pentru datorii față de un jucător plecat de șase luni. Situația e și mai complicată în cadrul lotului.

Sub protecția anonimatului unul dintre componenții echipei ne-a vorbit despre situația aproape dramatică a unora dintre jucători. Astfel, unii dintre tinerii fotbaliști ai Flacărei nu au primit niciun ban de când au sosit la club, cum e cazul celor care au venit de la Banatul. Sunt datorii către toți. În condițiile în care grupul format la „Colterm” a performat în tur. Pe teren s-a obținut primul loc cu mulți tineri de perspectivă ai Timișoarei, o parte bună dintre jucători provenind de la Poli (Fuchs, Szalkai, C. Toma, etc.).

În așteptarea lui Iancu

Încă de la mutarea din Făget la Timișoara, președintele Marian Trăiculescu vorbea de încercarea de a aduce un investitor. Prin logistica echipei și declarațiile făcute devenea tot mai clar sprijinul lui Marian Iancu. Jucătorilor li s-a promis că acesta le va plăti salariile dar nimic concret nu s-a întâmplat. Marian Trăiculescu a plecat în concediu, nu răspunde la apeluri iar jucătorilor nici nu le-au mai rămas opțiuni cui să se plângă, organigrama clubului fiind subțire numeric. În condițiile acestea majoritatea se gândesc să părăsească echipa, dacă nu au făcut-o deja.

„Nu mai am nicio motivație, eu nu mai pot juca fotbal așa… Ne-a lăsat fără bani de sărbători. Singura șansă era să dea Marian Iancu din buzunarul lui, dar omul lui (n.r. Alexandru Rolea) a spus că el nu știe nimic despre așa ceva. Iancu nu i-a promis (lui Marian Trăiculescu) că-i dă banii pentru salarii, totul e o minciună”, a mărturisit fotbalistul de la Flacăra.

Flacăra a fost depunctată cu 4 puncte de către Comisia de Disciplină a FRF, echipa a căzut de pe locul 1 pe 3, cu 18 puncte.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 18 Dec. 2012, 15:20 Stiri
Pe aceeași temă