Lacrimi de fericire la Caransebeș. Gugulanii au revenit pe primul loc și sunt foarte aproape de promovare

Mihai Andries 28 May. 2014, 10:36 Stiri
Lacrimi de fericire la Caransebeș.** Gugulanii au revenit pe primul loc și sunt foarte aproape de promovare

Multă lume s-a grăbit să afirme că lupta pentru promovare în eșalonul secund a fost tranșată în seria a patra după ce gugulanii nu s-au regăsit cu Iosif Rotariu pe bancă și au pierdut puncte importante acasă. Șocul produs după plecarea fostului mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale, dar și avertismentele lansate de primarul Marcel Vela, le-au prins însă bine fotbaliștilor caransebeșeni, rezultatele neîntârziind să apară.

Cu Sorin Gheju pe bancă, FC Caransebeș a remizat pe terenul principalei contracandidate, Mama Mia Becicherecu Mic, după ce a condus cu 1-0, și a învins ieri, acasă, Millenium Giarmata, cu 3-1, după reușitele lui Suru și Șandru, de două ori. Gugulanii au terminat meciul în lacrimi și asta pentru că, la Lugoj, liderul Mama Mia nu a scos decât o remiză, 1-1. În aceste condiții, FC Caransebeș a trecut pe primul loc, cu avans de un punct, și e din nou favorită la promovare.

„Au fost într-adevăr lacrimi de bucurie. Am avut încredere în băieți tot timpul, chiar și când am fost jos, jos de tot, iar fotbalul ne-a răsplătit. Fotbalul ne-a arătat latura lui frumoasă și nu putem decât să mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi. Mergem mai departe. Nu am reușit încă nimic, mai avem două meciuri infernale, pe care le vom trata cu maximă seriozitate. Vă promitem că noi toți, staff-ul tehnic și jucătorii, vom face tot ce e posibil ca să aducem Caransebeșul unde îi e locul, după părerea mea, în Liga a II-a”, a declarat Sorin Gheju.

Primarul Marcel Vela a fost și el la meci și deja simte miros de Liga a II-a în Teiuș. „Caransebeșul a revenit pe primul loc, sperăm să ne menținem pentru a promova. Meciul a fost cu suspans, cu emoții, băieții au condus cu 3-0, până la urmă s-a încheiat 3-1, meciul a fost frumos și fotbalul până la urmă din acest motiv este cel mai frumos sport, pentru că fazele sunt palpitante, pentru că situațiile se schimbă de la uin minut la altul și spectacolul sportiv este foarte atrăgător. Felicit echipa, îi mulțumesc lui Dan Alexa că a fost și el în tribună, alături de jucători, și că mentalitatea și atitudinea jucătorilor de la FC Caransebeș s-a schimbat. Au mentalitate de învingători, luptă, cred în victorie, s-au bucurat, simt victoria și promovarea și cred că nu suntem departe de acest țel”, a spus edilul-șef.

Vineri, de la ora 18, FC Caransebeș are un meci destul de greu, în deplasare, cu FC Hunedoara, în timp ce Mama Mia se va deplasa la Giarmata. În ultima rundă, programată peste o săptămână, gugulanii joacă pentru promovare acasă, cu Pandurii II Târgu Jiu, în timp ce, Mama Mia va primi vizita lui FC Hunedoara.

Sursa: Express de Banat

Mihai Andries 28 May. 2014, 10:36 Stiri
Pe aceeași temă