La CS Ștefănești e așteptat un nou investitor: „Vrem să facem o echipă care să lupte în vârful clasamentului”. Până atunci, ilfovenii își schimbă gazonul

Marius ANGHEL 18 Dec. 2015, 15:18 Stiri
La CS Ștefănești e așteptat un nou investitor:

La începutul anului a fost la un pas să se desființeze, acum, la finalul turului în Liga 3, nu o duce prea bine în clasament, însă pauza de iarnă ar putea produce schimbări importante la CS Ștefănești. Echipa ilfoveană din Seria a III-a își schimbă în aceste zile gazonul și, mai mult, ar putea începe anul 2016 cu un nou investitor, informează IlfovSport.

CS Ștefănești își schimbă gazonul în acest final de an cu unul de tip rulou, care necesită sistem de irigare, după cum a declarat președintele grupării, Cristian Mătărău. „Trebuia să schimbăm gazonul, petru că era păcat de baza noastră. Aveam probleme din cauza celui vechi, așa că până la Crăciun vom avea un gazon nou. Un asemenea gazon rulou, dacă este bine îngrijit, poate rezista și 5 ani”, a declarat Mătărău pentru sursa citată.

Mătărău anunță că, din această iarnă, la echipă se va implica financiar un nou investitor, pe lângă primăria locală. „Nu putem să-i dăm, momentan, numele, preferăm să rămână în secret, dar vrem să facem o echipă care să lupte în vârful clasamentului. E un investitor potent financiar, atât vă pot spune. Au plecat câțiva copii de la echipă, mă refer la jucători, avem câțiva fotbaliști în vizor și cu siguranță în 2016 veți vedea o echipă a Ștefăniuștiului mult mai puternică”, a mai spus președintele.

CS Ștefănești se va reuni pe 18 ianuarie, iar în perioada 2-12 februarie urmează să plece într-un cantonament centralizat. Ilfovenii au încheiat turul pe locul 11, cu 15 puncte în 13 meciuri. Tot atâtea puncte are și CS Podari, însă stă mai bine în clasament.

Foto: IlfovSport

Marius ANGHEL 18 Dec. 2015, 15:18 Stiri
Pe aceeași temă