La Conpet, juniorii sunt baza

15 Aug. 2012, 08:49 Stiri
La Conpet,** juniorii sunt baza

Evenimentele se succed cu repeziciune la gruparea prahoveana de Liga a III-a, Conpet Ploiesti. Dupa ce a cazut colaborarea cu CSM Campina, oficialii transportatorilor de titei prin conducte au fost nevoiti sa caute repede solutii. Daca problema antrenorului a fost rezolvata imediat, in locul lui Romeo Bunica fiind numit seful centrului de copii si juniori Nicu Lazar, conducerea ploiestenilor trebuie sa caute solutii in ceea ce priveste lotul de jucatori.

La primul antrenament in noua formula au fost prezenti sapte titulari din vechea garda (Bica, Badea, Maria, Ruptureanu, Dobrinoiu, Stancescu si Andi Stefan), mai multi juniori din propria pepiniera si cativa jucatori care se spera sa accepte noile conditii de la Conpet: Francu, Taofic Fatai si Codreanu.

„Am preluat echipa intr-un moment foarte greu, dar va spun ca nu-mi este frica. Nu ma dau la o parte. Este prima oara in cariera mea cand patesc asa ceva, dar sunt convins ca ma voi descurca”, ne-a declarat noul tehnician al formatiei, Nicu Lazar. Acelasi interlocutor ne-a mai spus ca, pana la startul campionatului, programat pe 31 august, spera sa fie transferati cativa sportivi de valoare cu care sa creeze un lot competitiv pentru cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii.

Asadar, in momentul de fata, grosul de jucatori este format din juniori proveniti din propria pepiniera, sportivi care in campionatul trecut au evoluat in cel de-al doilea esalon al judetului, terminand pe pozitia a 7-a, cu o zestre de 56 de puncte (18 victorii, 2 rezultate de egalitate si 14 infrangeri).

Un prim amical

Chiar daca are un lot extrem de redus, astazi, Conpet Ploiesti va disputa un prim joc de verificare in noua formula. Astfel, transportatorii de titei prin conducte vor intalni pe divizionara secunda Chindia Targoviste, cele doua formatii infruntandu-se, deja, in aceasta vara o data, atunci cand dambovitenii s-au impus cu 3-1.

In alta ordine de idei, Conpet Ploiesti trebuia sa dispute astazi, de la ora 17.30, pe propriul teren, meciul din cadrul Cupei Romaniei, faza nationala, in compania vecinilor de la Chimia Brazi. Cum cea de-a doua grupare mentionata a declarat forfait competitiilor organizate de catre FRF, atunci transportatorii de titei prin conducte s-au calificat pentru runda urmatoare.

Sursa: Ziarul Prahova

15 Aug. 2012, 08:49 Stiri
Pe aceeași temă