La Bradu se fac planuri mari pentru următorul sezon: „Ne vom bate și noi la promovare”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2015, 12:40 Stiri

Atletic Bradu a terminat sezonul 2014-2015 la mijlocul clasamentului în Seria a 3-a a Ligii 3 pe un onorant loc 7, după ce, la finalul primei părți a campionatului, echipa a fost în subsolul ierarhiei. În pauza competițională, însă, conducerea clubului a schimbat banca tehnică și a făcut câteva transferuri foarte utile, iar rezultatele au început să apară. Elevii lui Marius Priseceanu au obținut în retur șapte victorii, două egaluri și patru înfrângeri, reușind să-și atingă obiectivul propus la început, și anume menținerea în Liga 3.

Președintele jucător al lui Atletic, Cristinel Soare, ne-a spus mai multe despre parcursul echipei în retur, dar și despre ceea ce își dorește pentru anul următor.

– Cum a fost sezonul pentru Atletic Bradu?
– A fost un an bun, având în vedere cum am fost în turul campionatului și apoi cum ne-am prezentat în retur, cum am terminat sezonul.

– Ce s-a întâmplat în iarnă?
– În pauza competițională am făcut câteva transferuri bune și am schimbat banca tehnică. L-am adus în primul rând pe Ciprian Tănasă care a confirmat încă odată că este jucător foarte bun, chiar de Liga 1. Pe noi ne-a ajutat foarte mult. Apoi, pe final, a intrat și Mărgăritescu… Și ei, dar au fost și alții aduși care ne-au ajutat. Le mulțumesc pe această cale pentru ceea ce au făcut pentru echipă în retur. Și banca tehnică a adus un suflu nou, Marius Priseceanu a impus disciplina, iar unde se întâmplă așa, se poate face și performanță.

– Ce urmează pentru Atletic Bradu?
– În această vară, vrem să aducem câțiva jucători buni, de valoarea, și poate în următorul sezon ne vom bate și noi la promovare. Dacă mai atragem și niște sponsori lângă echipă, atunci lucrurile vor merge bine.

– Rămâneți în aceeași formulă?
– Da, în principiu da, rămâne aceeași formulă, însă, cum am spus, mai aducem câțiva foști jucători de Liga 1 și Liga 2. Problema cea mare este însă că se joacă cu trei copii născuți ’96, iar aceștia or să facă diferența. Toate echipele vor avea obligatoriu trei juniori Under 19 în teren. Eu însă am o colaborare foate bună cu Sportig și sunt câțiva copii care or să vină. Și în iarnă i-am luat pe Nec­șescu, Golban și un portar, și au jucat foarte bine în retur.

8 goluri a înscris Ciprian Tănasă în tricoul lui Atletic Bradu

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 09 Jun. 2015, 12:40 Stiri
Pe aceeași temă