Jucătorii de la FCM au încredere: „Cu siguranță nu picăm”

Mihai Andries 03 Feb. 2014, 08:00 Stiri
Jucătorii de la FCM au încredere:**

Poziția retrogradabilă pe care se află FCM Târgoviște pare a nu crea panică în rândul fotbaliștilor antrenați de Haralambie Bechenu. Majoritatea dintre roș-albaștrii consideră că Municipalul poate evita căderea în Liga a IV-a la finalul campionatului.

Gabriel Coman, unul dintre cei mai experimentați apărători ai lotului de la Șotânga, crede că FCM-ului păstrează șanse mari de a evita retrogradarea, în urma parcursului bun din finalul primei părți a sezonului. Fundașul de 33 ani lasă de înțeles că unitatea grupului, încrederea în forțele proprii și dorința de afirmare a tinerilor jucători din lot reprezintă principalele atuuri ale echipei în retur.

„Cu siguranță nu picăm. Dacă echipa va evolua precum în finalul turului putem evita fără probleme căderea în competiția județeană. Și acum cred, că dacă nu jucam cu Atletic Bradu pe teren sintetic nu am fi fost învinși. De la venirea domnului Haralambie Becheanu pe banca tehnică s-a văzut o schimbare la față a echipei. Alături de dumnealui am reușit să ne revenim și să facem meciuri cât mai bune. Grupul unit, încrederea în puterile noastre și dorința de afirmare a fotbaliștilor tineri ne fac să credem că putem evita retrogradarea. O dovadă în ceea ce privește ultimul aspect este reprezentată de jocul bun al lui Popa. În urma evoluțiilor bune, acesta a intrat sub lupa a numeroase cluburi din țară”, a declarat Coman.

„Stâlpul” de fier din defensiva Municipalului își propune în partea secundă a Ligii a III-a să aibă parte de cele mai bune evoluții pentru a putea ajuta echipa să îndeplinească obiectivele impuse de conducători.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 03 Feb. 2014, 08:00 Stiri
Pe aceeași temă