Jiul își adună generația de aur pentru Academie!

Marius ANGHEL 26 Mar. 2013, 13:43 Stiri
Jiul își adună generația de aur** pentru Academie!

În pregătirea noii Academii de Fotbal, oficialii de la Jiul au adunat toți foștii mari jucători pentru a le propune un post de antrenor. Rămâne de văzut dacă aceștia vor accepta propunerea făcută de Alin Simota.

Retrasă din eșalonul Ligii  a III-a, din probleme financiare, Jiul Petroșani se pregătește, spun cei care au rămas lângă echipa defunctă, pentru un nou început. George Boboc spune că județul va avea o Academie de Fotbal așa cum nu s-a mai văzut. Deja cei de la Jiul au contactat nume precum Mircea Sandu, Miodrag Belodedici, Adalbert Kassai pentru a fi prezenți la inaugurarea din luna iunie a acestui an.

Până atunci, zilele acestea, oficialii petroșeneni vor avea un „examen” de trecere în fața foștilor jucători din perioada glorioasă cărora le-a propus funcția de antrenor la noua academie. Astfel, Tony Sedecaru, Damian Militaru, Alex Moldovan, Viorel Stancu, Cornel Irina, Radu Mugurel, Sorin Ghițan, Stelian Homan, Sorin Henzel și Sansiro Ciocoi vor trebui să analizeze oferta făcută de jiuliști. „Ne bazăm pe foștii jucători ai Jiului pentru că sunt de încredere, sperăm să fie de acord cu propunerea noastră”, a declarat George Boboc.

Jiul Petroșani nu a mai putut continua în eșalonul al treilea din cauză că datoriile către jucători, arbitri și Federație au atins suma de 3 miliarde de lei vechi, iar petroșenenii s-au văzut în imposibilitatea de a achita această datorie, fapt pentru care echipa a și fost depunctată.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 26 Mar. 2013, 13:43 Stiri
Pe aceeași temă