Invincibili „acasă”

14 Sep. 2011, 15:31 Stiri

Apărută peste noapte în Liga a III-a, Metaloglobus a găsit loc de abia în seria a IV-a, fapt ce presupune niște cheltuieli suplimentare pentru echipa bucureșteană. Asta deoarece au fost obligați de FRF să asigure o noapte de cazare echipelor care vin de la mai mult de 250 km distanță de Capitală. Însă cel puțin până acum, efortul a meritat dacă e să judecăm prin prisma rezultatelor de pe teren propriu, acolo unde nu au pierdut niciun punct din două meciuri și nici nu au primit gol.

Dovadă stă și ultimul meci din campionat cu FC Caracal, terminat cu un neverosimil 3-0, după ce la pauză a fost 0-0. Oaspeții au ratat mai mult în prima repriză, dar nu au avut noroc și pe tabelă, iar după reluare golul a picat în poarta Caracalului, după ce Moșteanu a introdus balonul în propria poartă în minutul 48. Reușitele lui E. Vlad (61) și Orășeanu (83) au închis tabela la 3-0 pentru bucureșteni, care constituie surpriza plăcută, cel puțin în meciurile de acasă unde au învins două echipe mult mai bine cotate: Minerul Mătăsari și Caracal

Ar mai fi de menționat că meciurile de pe teren propriu se joacă la Clinceni, bucureștenii neavând arena proprie omologată pentru Liga a III-a. În meciul cu Caracal, au intrat pe teren: Nedelcu – Bondar, Goga, Lupșanu, Dr. Nițu, V. Popescu, E. Vlad, Simion, Anghelini, Rădoi, Orășeanu. Au mai intrat pe parcurs: Vârlan, Stângă, T. Marin, Dan.

Imagini via [email protected]

14 Sep. 2011, 15:31 Stiri
Pe aceeași temă