Înfrângerea în derby-ul doljean al Seriei a 4-a i-a fost fatală antrenorului echipei ACSO Filiași. A fost demis după ce a pierdut cu CS U Craiova II

Marius ANGHEL 08 Nov. 2017, 17:57 Stiri
Înfrângerea în derby-ul doljean al Seriei a 4-a i-a fost fatală antrenorului echipei ACSO Filiași.** A fost demis după ce a pierdut cu CS U Craiova II

După eșecul din derby-ul doljean al Seriei a 4-a a Ligii 3 cu CS Universitatea II Craiova, scor 0-1, pe arena Extensiv, conducerea clubului ACSO Filiași a decis să se despartă de antrenorul principal Victor Naicu.

Echipa din Filiași va fi pregătită până la finalul turului de secundul Cosmin Fruntelată. „Am purtat o discuție cu Victor Naicu și am decis să ne despărțim. De echipă se va ocupa Cosmin Fruntelată, iar în perioada următoare vom analiza cu atenție variantele pentru postul de antrenor principal, având în vedere mai mulți tehnicieni”, a declarat președintele Florin Spînu pentru site-ul oficial al clubului.

„Am decis să ne despărțim, eu și conducerea nu mai eram pe aceeași lungime de undă”, a comentat și Victor Naicu.

După 11 etape, ACSO Filiași este pe locul 8, cu 16 puncte, iar vineri joacă pe teren propriu, la Ișalnița, cu FC Hermannstadt II, de la ora 14:00. Sub comanda lui Naicu echipa doljeană a avut un parcurs remarcabil în Cupa României, fiind eliminată în turul IV de FC Argeș la loviturile de departajare, după ce oaspeții au egalat la 2 în minutul 90 în urma unei faze controversate. Tehnicianul care a împlinit 44 de ani acum zece zile îl înlocuise în vară pe Florin Șoavă.

Articol scris de Cosmin STAICU
 

Marius ANGHEL 08 Nov. 2017, 17:57 Stiri
Pe aceeași temă