Înfrângere neașteptată pentru Internațional

14 Feb. 2009, 16:45 Stiri
Înfrângere neașteptată pentru Internațional

După trei meciuri pierdute la limită și un singur rezultat de egalitate, formația de Liga a III-a, CS Muscelul Câmpulung, a obținut sâmbătă prima victorie într-un meci de pregătire în acest an. Sâmbătă, la Bascov, muscelenii au dispus cu 2-0 de ocupanta locului 5 la sfârșitul turului în Liga a II-a, Seria a II-a, Internațional Curtea de Argeș. În urma unui meci bun al elevilor antrenorului Telu Stancu, golurile au venit din linia defensivă! Au punctat: fundașul dreapta Bane Ștefanovici și fundașul central Marian Miulescu. În toată această perioadă de pregătire, cu un cantonament de 12 zile la Bușteni, echipa administrativă a formației din Câmpulung a căutat numai meciuri de pregătire “tari”, dând piept de cele mai multe ori cu formații din liga secundă.

Internațional: Pampea – Bold, Ciobanu, Popa, Vlad – Lazar, Dicu, Ciucur, C. Străuț – Itu, Stoianof. Antrenor: Ștefan Stoica.
Muscelul: Stancu – Ștefanovici, Miulescu, Gâțu, Stan – Nilă, Șerban, Nistor, Drăghici – Coman, Nica. Antrenor: Constantin Stancu. Au mai jucat: Popescu, Neacșu, Viland, Bălan, Slobozeanu, Craioveanu, Sandu și Sârbu.
 

Articol scris de Bogdan Burhan

 

14 Feb. 2009, 16:45 Stiri
Pe aceeași temă