Incidente la Craiova vs Craiova! VIDEO | Suporterii echipei lui Mititelu au declanșat un incendiu în tribune. Jandarmii i-au alergat pe ultrași în afara stadionului

Marius ANGHEL 02 Nov. 2018, 15:11 Stiri

„Derby-ul” Craiovei, dintre echipa secundă a clubului lui Mihai Rotariu și U Craiova 1948 SA, gruparea din Liga 3 patronată de Adrian Mititelu, a început în afara stadionului. Galeria formației oaspete a întâmpinat probleme chiar la intrarea în arena Extensiv, acolo unde se dispută meciul din etapa a 15-a a Ligii 3, Seria 3.

UPDATE | Galeria oaspeților de la U Craiova 1948 SA a fost evacuată după ce a incendiat o pânză, care a ars momente bune pe gardul dintre tribună și gazon. Ulterior, galeria și-a continuat războiul cu Jandarmeria în parcul din apropierea arenei. Jocul s-a terminat egal, scor 1-1. Puteți vedea aici VIDEO cu incidentele din Bănie.


 

Pe contul oficial de Facebook al echipei patronate de Mititelu a apărut un filmuleț în care suporterii erau alergați și în care precizează că Jandarmeria ar fi întervenit cu gaze lacrimogene. Motivul e unul simplu. Conform informațiilor ProSport, aceștia au vrut să pătrundă în forță în stadion prin alte locuri decât sectorul rezervat echipei oaspete, dar au fost împiedicați de forțele de ordine.

„La o încercare de a forța intrarea Jandarmeria ne-a împrăștiat cu gaze. În propriul oraș nu avem voie să ne susținem echipa. Bilete s-au vândut doar celor care au abonamente la CSU și, din câte înțeles doar 300 au fost date către galeria noastră”, este mesajul transmis de pagina de Facebook a celor de la U Craiova 1948 SA.

În comunicatul emis de cei de la CS U Craiova se arată faptul că galeria echipei oaspete a primit 300 de bilete pentru meciul de pe stadionul „Extensiv”: „Galeria domnului Adrian Mititelu va primi 300 de bilete (mai mult de 5% din totalul locurilor pe stadion) în sectorul destinat oaspeților de la tribuna II. Prețul acestora va fi de 2 lei bucata. Precizăm faptul că, până la această oră, nu am primit nicio solicitare oficială pentru bilete din partea clubului oaspete”.

La jumătate de oră de la startul partidei, suporterii echipei lui Adrian Mititelu care au achiziționat bilete în sectorul rezervat oaspeților, la prețul de doi lei ticheutul, și-au luat locurile în „primire”.


Galeria echipei lui Mititelu și-a ocupat locurile în sectorul rezervat oaspeților abia după 30 de minute de la startul partidei


Suporterii Craiovei din Liga 1 au avut două bannere pregătite pentru întâlnirea cu fanii echipei lui Mititelu, care care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Severin

Marius ANGHEL 02 Nov. 2018, 15:11 Stiri
Pe aceeași temă