Implant de Bușteni la Comprest

26 Aug. 2011, 10:59 Stiri

Comprest GIM se pregătește pentru debutul pe teren propriu în acest sezon al Ligii a III-a. După eșecul de la Ianca, acolo unde au pierdut meciul cu Conpet Cireșu, bucureștenii vor încerca să obțină primul succes din acest campionat chiar în fața propriilor suporteri.

În partida care va avea loc diseară pe stadionul din Drumul Găzarului, Comprest va trimite cel mai bun unsprezece posibil prilej cu care suporterii echipei vor putea să vadă și noile achiziții ale echipei. Cel mai important nume este ghanezul Raymond Fenny, experimentatul goalkeeper de 32 de ani evoluând ultima dată pentru satelitul celor de la Gaz Metan Mediaș. Pe lângă acesta, tot pe filiera școlii EuroAfricana din Bușteni au mai apărut încă trei jucători: Zamfir, Pârvan și Buga, care se vor alătură ultimul venit Verdeață, ajuns ieri de la de abia retrasa Phoenix Ulmu.

Lotul Comprestului îi cuprinde în acest moment pe Fenny, R. Porumbel – Chițulescu, Manofu, Rupedeal, Al. Paraschiv, Ivan, Simireanu, Ad. Barbu, C. Barbu, Chițac, A. Porumbel, Pârvan, Zamfir, Buga, I. Matei, Iakab, B. Șerban, Cheleș, Verdeață, Nichita, Tanu și Ducu. Totodată, se mai află în probe și brazilienii Junior și Everton, însă rămânerea lor va depinde de mai mulți factori.

Șoană revine ca principal

După o lungă perioadă de timp, Ionuț Șoană revine pe banca Comprestului în postura de antrenor principal. Partida cu Rapid II va fi prima lui prezență pe bancă din acest sezon, el revenind la echipă în această săptămână. Șoană va fi ajutat de fostul principal Claudiu Georgescu, pe bancă urmând să apară și Fane Cioalcă.

Trebuie menționat că oficialii Comprestului au depus eforturi mari în această vară pentru a asigura condiții cât mai bune de joc, dovadă fiind și felul în care se prezintă gazonul arenei Rocar în acest moment. Suprafața de joc este mult schimbată în bine față de partea a doua a sezonului trecut, după cum se poate vedea și în imagini.

Conducerea clubului îi învită pe această cale pe suporterii echipe să vină în număr cât mai mare astăzi de la ora 18 pe stadionul Rocar din Drumul Găzarului pentru a fi alături de echipă în meciul împotriva celor de la Rapid II.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

26 Aug. 2011, 10:59 Stiri
Pe aceeași temă