Marius Stoica va testa în pregătirea centralizată jucători sub 21 de ani

03 Jan. 2012, 13:26 Liga 3
Marius Stoica va testa în pregătirea centralizată** jucători sub 21 de ani

Sportul Vișina este ultima echipă din județul Olt care va relua pregătirile în vederea abordării returului de campionat, 24 ianuarie fiind data la care antrenorul Marius Stoica va suna adunarea.

Oficialii grupării au perfectat patru jocuri de verificare ce vor fi susținute după efectuarea stagiului pregătirii centralizate de la Bușteni.

„Pe data de 1 februarie vom pleca în cantonament la Bușteni, zece zile. Încercăm să perfectăm câteva meciuri și acolo, în funcție de ce echipe vom găsi. Pe 15 februarie vom juca cu Alro, la Slatina, pe data de 17 cu FCM Alexandria, la Vișina, pe 22 vom întâlni Alro, acasă, iar ultimul joc va fi pe data de 24 februarie la Alexandria”, a declarat Ion Aldea, oficial al grupării Sportul Vișina.

„Ne-am înțeles cu 4-5 jucători sub 21 de ani”

Politica transferurilor la Sportul Vișina este axată pe jucătorii sub 21 de ani. Conducerea clubului demarat negocierile cu mai mulți juniori, însă transferurile vor fi perfectate doar după susținerea unor probe de joc.

„Ne-am înțeles cu 4-5 jucători sub 21 de ani, îi vom lua cu noi în pregătire, vrem să-i vedem în jocurile amicale, iar dacă vor convinge, atunci vor semna. Sunt jucători de la FC Argeș, Craiova, dar și din județ, deocamdată nu putem da nume”, a mai precizat Aldea.

sursa: Gazeta Nouă

03 Jan. 2012, 13:26 Liga 3
Pe aceeași temă