Ilie Poenaru a rămas singur pe banca Clinceniului!

Mihai Andries 02 May. 2013, 07:49 Stiri
Ilie Poenaru** a rămas singur pe banca Clinceniului!

Eșecul de vineri de pe teren propriu, din meciul cu Vișina Nouă, a fost ultimul meci pe banca tehnică a Clinceniului pentru Imilian Șerbănică. Experimentatul tehnician s-a despărțit de gruparea ilfoveană la începutul acestei săptămâni, după ce a stat pe banca Clinceniului timp de aproape 7 luni. Șerbănică a venit la club după victoria Clinceniului la Voluntari, în turul campionatului, adică la începutul lui octombrie.
Meciul cu Vișina Nouă, disputat vinerea trecută, s-a încheiat cu eșecul grupării ilfovene, scor 0-2, portarul Ciuculescu având pe conștiință ambele reușite ale lui Aria. La ultimul meci al lui Șerbănică pe banca Clinceniului, ilfovenii au început cu Ciuculescu – Chețan, Fodor, Șanțmare, Nemțescu – Balauru, Mar. Gheorghe, Roșca, Poenaru – Cr. Păun, Fl. Budeanu, intrând pe parcurs Tudor, Lungu și Blaga.
Până la finalul sezonului, conducerea tehnică a echipei va fi asigurată de Ilie Poenaru, cel care va fi ajutat de secundul Vasile Constantin și antrenorul de portari Adrian Ene. Cei trei au mai lucrat în aceeași formulă și în debutul sezonului, înainte de sosirea lui Imilian Șerbănică la echipă.
Redebutul lui Ilie Poenaru ca principal va avea loc în Sâmbăta Mare la Tunari, partida dintre cele două echipe ilfovene fiind programată de la ora 18.

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 02 May. 2013, 07:49 Stiri
Pe aceeași temă