Ilfovenele pe val, în penultima zi a Cupei Juventus

Mihai Andries 18 Feb. 2015, 03:55 Stiri

Ieri au avut loc meciurile pentru stabilirea configurației finale a clasamentului Cupei Juventus în zona locurilor 5-8, meciurile zilei fiind adjudecate mai greu sau mai ușor de echipele din Ilfov. În primul duel al zilei, Voința Snagov a arătat că umilința suferită în fața Juventusului, un 3-14 de pomină, a fost un duș îndeajuns de rece pentru a trezi echipa la realitate.

Întăriri de la Fortuna: doi antrenori de la echipa mare și șase jucători de la satelit

Este drept, pe banca a echipei ilfovene a luat loc un alt staff tehnic, cu Victor Joițaru – promovat de la juniori, Cătălin Gheorghe și Cornel Cernea – ambii veniți de la AFC Fortuna, alături de șase jucători de la satelitul grupării prahovene. Rezultatul? Victorie cu 6-2 în fața Sportului II, golurile ilfovenilor fiind reușite de Buduroi, Dragoș Matei, Gață de două ori, Cr. Manea și Achim. În urma acestui rezultat, snagovenii au terminat turneul pe locul 7, iar Sportul II pe 8.

Conform IlfovSport, Voința a abordat meciul cu Al. Radu – B. Popescu, Caramalău, M. Florea, Fl. Vlad, Bălașa, Dr. Florea, Dr. Matei, Buduroi, Bălașa, I. Mihai. Au mai jucat R. Vlad, Cr. Manea, I. Drăgan, Vlăduț, Gață, Bărcănescu, Snagoveanu, Oaie și Achim.

Ștefăneștiul s-a impus la penaltyuri

Echipa lui Marin Dună a avut emoții înainte de a își adjudeca locul 5 în clasamentul final al Cupei Juventus, după ce a avut nevoie de penaltyuri de departajare. Mai mult, Alexandria a fost la un pas de a da lovitura încă din timpul regulamentar de joc, după ce a deschis scorul în minutul 80, prin Bosoteanu. Din fericire, același jucător a greșit la faza imediat următoare și, unul dintre cei trei jucători împrumutați de la Voluntari, Andi Voicu, a restabilit egalitatea.

La punctul cu var, ilfovenii au avut nervii mai tari și nu au ratat niciun penalty, în timp ce în tabăra adversă, Căpățână și Slobozeanu au trimis Alexandria pe locul 6.

CS ȘTEFĂ‚NEȘTI – FCM ALEXANDRIA 1-1 (0-0), 4-3 la penalty-uri
Au marcat: A. Voicu 81 / Bosoteanu 80

Ștefănești: Manciu (M. Ion 46) – Cazacu, Cip. Stoica (D. Stan 60), Prunescu, Dumitrache – Tudorică, Bereșoaie – Șt. Nicolae (Luiceanu 60), I. Niculae, V. Mihai – A. Voicu

Alexandria: F. Olteanu – Preda, Bosoteanu, Sitaru, A. Olteanu – Slobozeanu – M. Olteanu, M. Marin, C. Căpățână, Tereuci – Lascu. După pauză, au intrat și ceilalți jucători, mai puțin portarul Manta.

Gazdele joacă marea finală

Echipa lui Marin Barbu pornește favorită în ultimul act al competiției, după ce a marcat de 24 de ori în grupe și a trecut în semifinală de Viitorul II. Adversara Juventusului va fi echipa din Liga 4 București, Electroaparataj, care a pierdut în meciul direct din grupe cu scorul de 5-0.

Finala mare și finala mică vor avea loc miercuri, după următorul program:

– ora 10:30, finala mică, Gloria Popești Leordeni – Viitorul II

– ora 13:30, finala mare, Electroaparataj – Juventus

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 18 Feb. 2015, 03:55 Stiri
Pe aceeași temă