Ibric s-a despărțit de opt jucători! „Nu putem promova încă!”

21 Dec. 2011, 15:45 Stiri
Ibric s-a despărțit de opt jucători!**

„Gugulanii” au avut un început de campionat peste așteptări după ce s-au reunit greu în vară. Nemulțumit însă de unii jucători, Nelu Ibric, tehnicianul Caransebeșului, nu a ezitat să facă disponibilizări în cadrul lotului.

Jucătorii ce au părăsit „Balta Sărată” sunt atât componenți vechi, cât și unii sosiți destul de recent la club. În prima categorie se află Geneț, Ștefănuț, Lepa, Dovlete și Tică, în timp ce în cea de-a doua se încadrează Firițeanu, Fara și M. Panduru. Antrenorul Nelu Ibric a rămas cu doar 14 jucători de care s-a declarat mulțumit.

„Cei opt sunt jucătorii pe care am anunțat că nu-i mai doresc. A fost un tur satisfăcător dacă fac reconstituirea, noi am plecat fără cantonament. Dar cu timpul am mai transformat în plusuri unele lucruri. Nu am avut omogenitate în cadrul lotului, un schelet. Să sperăm că la anul va fi altceva”, a spus Ibric. Acesta dorește să aducă la echipă jucători tineri, sub 21, la nivelul primului unsprezece.

„Se vrea performanță”

Tehnicianul cărășenilor crede că echipa sa, aflată în reconstrucție, se poate bate deocamdată doar pentru a prinde podiumul. Nelu Ibric admite însă că își dorește să ajungă mai sus.

„Oamenii de aici vor performanțe, mie îmi face plăcere acest tip de gândire, dar nu suntem încă pregătiți de promovare, putem să stăm sus în clasament. Pe final am pierdut la Vladimirescu și acasă cu Simeria. Am pierdut podiumul din lipsa experienței și a accidentărilor”, a adăugat tehnicianul.

FC Caransebeș se va reuni pentru abordarea returului pe 11 ianuarie, cantonamentul va avea loc cel mai probabil la Băile Herculane.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

21 Dec. 2011, 15:45 Stiri
Pe aceeași temă