Ibric: „Prin muncă spre podium!”

14 Sep. 2011, 14:41 Stiri
Ibric:** „Prin muncă spre podium!

Cu câteva săptămâni înainte de startul sezonului, „gugulanii” nu știau pe ce buget se bazează în noul sezon dar au reușit două victorii și două egaluri după primele patru etape.

În perioada de pregătire Ion Ibric nu era foarte optimist, obiectivul stabilit al echipei fiind „reconstrucția”. Tehnicianul lui FC Caransebeș susține acum că rezultatele bune se datorează în principal muncii. „Prin muncă putem face orice, să înțeleagă și jucătorii. Avem încredere din partea conducerii. Urmează meciuri relativ mai ușoare. Fotbalul nu poate fi păcălit. Noi vrem să ajungem pe podium și de ce nu, la anul să promovăm”, a declarat fostul fundaș al „Milanului din Banat”.

Fosta Autocatania a reușit să învingă în ultima etapă, Flacăra Făget (scor 2-1), în prelungiri, și ocupă deocamdată poziția a cincea în C5. „Deplasarea de la Jiul nu se încadrează în categoria meciurilor ușoare”, avertizează însă Nelu Ibric. „Jiul are jucători cu experiență, cu salarii peste nivelul echipelor de top din Liga a III-a. Au bătut la Mama Mia, au moral bun, ne așteaptă un meci foarte dificil. Să nu ne culcăm pe o ureche”, conchide antrenorul bănățenilor. Întrebat dacă se teme de aspectele extrasportive ale partidei de la Petroșani, Ibric a fost strict: „Ne interesează doar să fim mulțumiți de jocul echipei noastre, e problema lor dacă apelează la alte lucruri!”.

FC Caransebeș (fosta Scorilo-Autocatania) nu se va putea baza în județul Hunedoara pe atacantul Dovlete. Marcatorul golului victoriei din meciul cu Flacăra Făget, fiind suspendat după ce a văzut cartonașul roșu în același joc. În schimb la „gugulani” va reveni fundașul central Marian Patrona, care a fost accidentat.

Jiul Petroșani – FC Caransebeș se dispută vineri de la ora 17 în etapa a V-a a Ligii a III-a.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

14 Sep. 2011, 14:41 Stiri
Pe aceeași temă