Huzuneanu s-a specializat în ratarea penaltiurilor!

27 Apr. 2009, 17:28 Stiri
Huzuneanu s-a specializat** în ratarea penaltiurilor!

Răzvanu Huzuneanu, mijlocașul echipei de Liga a III-a CS Muscelul Câmpulung, s-a evidențiat negativ în ultimele partide jucate în tricoul formației sale!

 

În deplasarea de la Tg. Jiu, în meciul cu Energia Rovinari, Răzvan a ratat o lovitură de la 11m la scorul de 2-0 pentru musceleni, lovind bara din dreapta portarului! Muscelul Câmpulung a câștigat atunci cu 2-0!

 

În meciul cu FC Argeș II Pitești, de pe teren propriu, Răzvan a primit două caronașe galbene într-un interval de numai două minute și a fost eliminat! Era doar minutul 44 al jocului și 0-0 pe tabela de marcaj, iar la final piteștenii au câștigat cu 1-0!

 

Revenit după suspendare, sâmbătă după-amiază, într-un moment important al jocului cu FC Oltchim, când scorul era egal 2-2, Huzuneanu a pus mâna pe minge să executat penalty-ul obținut de gazde. Ghinion: mingea a lovit din nou bara, iar meciul s-a terminat la egalitate, 2-2!

 

În acest sezon, Răzvan Huzuneanu a marcat două goluri pentru Muscelul Câmpulung, primul dintre ele tot din lovitură de la 11m, în meciul cu Victoria Adunații Copăceni din turul campionatului. Atunci, Huzu a așezat mingea pe punctul cu var fără prea mari emoții: era minutul 80 și 2-0 pentru Muscelul!

 

sursa: www.csmuscelul.ro

foto: Valentin Șerban
 

27 Apr. 2009, 17:28 Stiri
Pe aceeași temă