Hărmanul știe de ce a pierdut la Valea Mărului: „Cei de la Avântul spuneau că joacă pe 500 de euro de la Miercurea Ciuc. Se bucurau de parcă au promovat”

Marius ANGHEL 08 May. 2017, 12:17 Stiri

După o săptămână extrem de tensionată, în care plata salariilor restante a fost principala temă de discuție, cei de la AFC Hărman au pierdut cu 1-0 meciul disputat sâmbătă, în deplasare, cu Avântul Valea Mărului. Acesta a fost primul eșec din acest retur pentru gruparea brașoveană, de altfel și prima înfrângere a lui Florin Stîngă ca antrenor principal la AFC Hărman.

Eșecul de la Valea Mărului i-a costat scump pe brașoveni, care au cedat primul loc în clasamentul Seriei 1. Un arbitraj execrabil, dar și ratările incredibile au făcut ca brașovenii să piardă la Valea Mărului în fața unui adversar modest, dar extrem de motivat, se pare de cei de la Miercurea Ciuc.

„Cei de la Avântul spuneau că joacă pe 500 de euro de la Miercurea Ciuc, la final se bucurau de parcă câștigau o promovare”, spuneau jucătorii brașoveni.

Singurul gol al meciului a venit dintr-un penalty discutabil, iar portarul Tănase avea să fie învins de la punctul cu var de Anăstasie cu o scăriță.

Brașovenii s-au aruncat în atac, dar Buga (bară) și Stîngă (singur din trei metri) nu au reușit să înscrie! Mai mult, Emil Popa a reușit să înscrie după o fază în care fundașii centrali a gazdelor s-au dat cap în cap, dar arbitrul întâlnirii a anulat golul pentru fault în atac!

Cei de la Hărman au acuzat și neacordarea a două penalty-uri în acest meci. „Am pierdut un joc pe care l-am dominat în totalitate. Despre arbitraj chiar nu vreau să comentez”, spunea Florin Stîngă, extrem de dezamăgit de eșecul de la Valea Mărului.

AFC Hărman în meciul de la Valea Mărului: Tănase – Miloși, Ioniță, Forika, Pamfile – Leonte, Moraru, Stîngă – Alupoaie (”70 Boricean), E. Popa, Buga (”80 Boția).

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, lupta pentru promovare este mai încinsă ca niciodată. Miercuri, AFC Hărman va juca pe teren propriu cu Odorheiu Secuiesc, iar sâmbătă este programat marele derby de la Miercurea Ciuc. În ultima rundă are loc AFK Miercurea Ciuc – Știința Miroslava.

Ciucanii pornesc cu prima șansă, nu doar pentru că acum se află pe primul loc, ci și pentru că au cele două derby-uri pe teren propriu.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 08 May. 2017, 12:17 Stiri
Pe aceeași temă