Golul lui Pungă o trimite pe SC Bacău în 16-imi. Atletico Vaslui a ratat egalarea în ultimele minute

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 09 Sep. 2015, 19:48 Stiri
Golul lui Pungă o trimite pe SC Bacău în 16-imi.** Atletico Vaslui a ratat egalarea în ultimele minute

Sport Club Bacău a câștigat la limită, scor 1-0 cu Atletico Vaslui, miercuri după-amiază, pe stadionul „Municipal” din Vaslui, după un joc în care elevii lui Cristian Popovici au ratat ca la balamuc. Georgel Pungă a marcat golul decisiv înaintea finalului primei reprize pentru ca băcăuanii să treacă și de turul V al Cupei României și să ajungă în 16-imi, acolo unde vineri își va afla adversarul de Liga 1.

Tehnicianul băcăuan a „operat” nu mai puțin de șapte schimbări în primul „11” față de partida pierdută în campionat cu Brăila, dar golul victoriei a fost marcat de unul din titularii de sâmbăta trecută. Cu două minute înainte de pauză, Pungă a prins un șut de zile mari, de la circa 25 de metri lateral stânga, mingea poposind la vinclu.

După pauză, oaspeții s-au jucat cu ratările, inclusiv cu poarta goală (Hurdubei). Culmea, cu două minute înainte de final, la singurul lor șut spre poarta adversă, vasluienii au trecut pe lângă egalare, dar mingea a lovit bara.

Antrenorul Cristian Popovici a folosit următoarea formulă de echipă: Miron – Ciută (Mihălăchioae 69), I. Ursu, Burcă, Sascău – Țuțu – C. Neagu, Dumitriu, Pungă – Hurdubei (A. Pavel 73), Grumezescu (Vraciu 74).

Tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României va avea loc vineri, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala „Nicolae Dobrin”.

Articol scris de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 09 Sep. 2015, 19:48 Stiri
Pe aceeași temă