Gloria vrea „Victoria” la Chirnogi

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 12:42 Stiri
Gloria vrea

Considerată principala favorită la promovare, Gloria Buzău nu concepe să se întoarcă fără toate cele trei puncte din deplasarea de la Chirnogi unde vineri va juca împotriva Victoriei din localitate. Antrenorul Ștefan Stoica și jucătorii săi se arată foarte încrezători, având în vedere și victoria înregistrată etapa trecută în fața liderului, Viitorul Axintele. Dealtfel, tehnicianul Gloriei susține că echipa sa nu poate fi oprită din drumul care duce în liga secundă, deoarece, de la meci la meci, devine tot mai bună.

,,Eu sunt foarte optimist și cred că pe undeva campionatul este al nostru. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere și liniștiți mai ales că financiar am ajuns aproape la zi. Locul Gloriei Buzău nu este în acest eșalon. Acum suntem în mocirlă și trebuie ca în acest sezon să scăpăm de Liga a III-a. Sigur că în privința meciului de mâine (n.r.vineri) adversara va încerca să ne pună probleme, dar jucătorii noștri vor lupta pentru a cuceri toate cele trei puncte puse la bătaie”, a declarat antrenorul grupării din Crâng.

Partida Victoria Chirnogi – Gloria Buzău contează pentru etapa cu numărul șase a campionatului Ligii a III-a și se va disputa începând cu ora 15.00.

Articol scris de Adi SOARE

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 12:42 Stiri
Pe aceeași temă