Gloria le-a pus gând rău „bobocilor” din Regie

13 Sep. 2012, 23:47 Stiri
Gloria le-a pus gând rău

Gloria Buzău va evolua mâine, pentru prima dată în fața propriilor suporteri, în această ediție de campionat. Într-un meci programat în cadrul seriei a II-a din turul campionatului eșalonului trei, echipa din Crâng va întâlni satelitul Sportului Studențesc. Buzoienii pot considera această confruntare ca pe un antrenament cu public având în vedere că, până acum „bobocii”din Regie au fost carne de tun pentru adversari. De altfel, antrenorul Gloriei Buzău, Ștefan Stoica speră ca echipa sa să marcheze cât mai multe goluri și să-i mulțumească pe spectatorii care vor fi prezenți în tribune.

„Cred că am reușit să facem o echipă puternică, iar, la momentul acesta, Gloria Buzău nu știu dacă poate să piardă în campionatul Ligii a III-a și când spun asta mă bazez pe ceva. Sper ca în meciul cu Sportul, o formație cu jucători tineri să ne facem jocul nostru și să câștigăm fără probleme. Chiar dacă adversara a pierdut la scor cele două partide trebuie să tratăm totul cu seriozitate și să fim disciplinați pentru a lua cele trei puncte. Emoții există la orice joc însă e doar la început și eu nu cred că se pune problema ca Buzăul să nu câștige” a declarat tehnicianul echipei buzoiene, Ștefan Stoica.

Partida Gloria Buzău – Sportul Studențesc II se va disputa cu începere de la ora 17.00 și conteaza pentru etapa cu numărul trei.

Articol scris de Adi SOARE

13 Sep. 2012, 23:47 Stiri
Pe aceeași temă