Ghinion teribil pentru Trandu, chiar de ziua lui

19 Mar. 2012, 09:22 Stiri
Ghinion teribil** pentru Trandu, chiar de ziua lui
Răzvan Trandu a împlinit 21 de ani sâmbătă, dar nu s-a putut bucura de aniversare. Mijlocașul timișorean a ratat din penalty pentru AC Recaș, șansa egalării în jocul cu FC Hunedoara, și era foarte abătut la final, învinovățindu-se pentru rezultatul final.

Trandu jr., un tânăr expert al fazelor fixe, se află la prima execuție de acest gen ratată pentru ACS Recaș. În prima repriză la 0-1, mijlocașul a fost desemnat să bată și penalty-ul obținut de Nanu, a tras tare, sub bară, dar mingea a luat înălțime, a lovit bara transversală în interiorul ei dar a sărit doar în fața liniei și apoi s-a pierdut prin careu.

„Se pare că atunci când jucăm de ziua mea, avem ghinion, și cu Luceafărul anul trecut, am pierdut 3-1. Înfrângerea, 90 la sută mi se datorează mie, de fapt 100% pentru că am ratat la 1-0, când dominam adversarul, și cu 1-1 la pauză probabil în repriza a doua puteam să întoarcem rezultatul mai ales că au avut un gol norocos, în rest nici o ocazie. Cu 1-1 băieții ar fi avut moral ridicat. Hunedoara nu ne-a surprins dar nici noi pe el”, a spus Răzvan Trandu pentru banatsport.ro.

Vădit dezamăgit la final, fostul mijlocaș al Fortunei Covaci și al UMT-ului, e hotărât să contribuie mai mult la următorul joc. Nu ne-am relaxat, pentru că puteam să trecem la patru puncte de Beiuș, să ne distanțăm față de ei și de celelalte echipe, și Simeria a câștigat, e o luptă strânsă. Eu am greșit în mare parte și trebuie să câștigăm la Vladimirescu”, a concluzionat Trandu jr.

Sursa. Banat Sport

19 Mar. 2012, 09:22 Stiri
Tags:
Pe aceeași temă