FRF și arbitrii săi! Antrenorul unei echipei din Liga 3 a fost suspendat și amendat fără să fi făcut nimic. Motivul este incredibil

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 13:15 Stiri
FRF și arbitrii săi!** Antrenorul unei echipei din Liga 3 a fost suspendat și amendat fără să fi făcut nimic. Motivul este incredibil

Directorul tehnic al echipei AFC Hărman, Ioan Naghi, a fost suspendat o etapă și amendat cu 1000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele din meciul din weekendul trecut cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (1-1). Culmea este că oficialul echipei brașovene nu a avut niciun fel de implicare în incidente notate eronat în raportul de joc al meciului de către arbitrul clujean Lunca Dragoș Nicolae.

În minutul 61 al meciului AFC Hărman – AFK Miercurea Ciuc, spiritele s-au încins atunci când căpitanul gazdelor, Radu Leonte, a fost eliminat pentru două galbene, scrie Monitorul Expres. Claudiu Ionescu, antrenorul – jucător al echipei din Hărman, aflat pe banca de rezerve, le-a făcut semn jucătorilor să iasă de pe teren. Au urmat momente tensionate, iar arbitrul clujean i-a făcut semn lui Claudiu Ionescu (foto mic, în plan secund) că este trimis în tribună, însă, după ce delegatul gazdelor, Dan Ilieș, i-a comunicat centralului că Ionescu figurează pe foaia de joc doar ca jucător, fluierașul i-a acordat „antrenorului” doar cartonașul galben.

Jocul a fost reluat, iar, pe final, Claudiu Ionescu a și jucat câteva minute. Toate aceste probleme au apărut din cauza faptului că Ionescu, cel care pregătește echipa, nu deține licența de antrenor, astfel că, în acte, antrenor principal figurează Ioan Naghi (foto principal, în stânga), iar secund e Florin Stîngă, după cum se poate vedea și pe foaia oficială de joc.

Ioan Naghi, cel care deține Licența A, a rămas fără cuvinte când a aflat decizia FRF. „Asta e, voi sta în tribună o etapă”, a comentat directorul tehnic al echipei brașovene.

AFC Hărman va juca sâmbătă, de la ora 14:00, pe teren propriu, cu Olimpia Râmnicu Sărat, un joc în care brașovenii nu vor putea conta pe Leonte și Avram, ambii suspendați, iar Buga și Forika sunt accidentați.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 13:15 Stiri
Pe aceeași temă