Fotbalul în Rădăuți nu moare! Bucovina și-a reluat antrenamentele în baza promisiunilor primite din partea autorităților locale

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 15:12 Stiri
Fotbalul în Rădăuți nu moare!** Bucovina și-a reluat antrenamentele în baza promisiunilor primite din partea autorităților locale

Gruparea Bucovina Rădăuți a fost nevoită să-și amâne reunirea lotului din cauza problemelor financiare, însă sunt speranțe ca activitatea grupării de Liga a III-a să intre pe un făgaș normal după ședința Consiliului Local de ieri.

În bugetul pe anul 2016 au fost prinși pentru activitatea fotbalistică 150.000 de lei, primarul Bogdan Loghin și viceprimarul Bogdan Nicolau anunțând că sunt gata să inițieze cât mai grabnic discuții cu mediul de afaceri local, astfel încât echipa să poată fi sprijinită să-și desfășoare activitatea până în momentul în care se va putea accesa prima tranșă de bani de la Consiliul Local, ceea ce va putea fi posibil din punct de vedere legal abia peste aproximativ două luni.

„Membrii deliberativului local știau de problemele noastre și de eforturile pe care le-am depus ca să ținem această echipă în viață. Cu toții au fost deschiși față de noi și am primit promisiuni că până luni vor găsi soluții concrete, astfel încât fotbalul să nu moară la Rădăuți. În baza acestor asigurări am decis să chemăm vineri jucătorii la stadion pentru primul antrenament din 2016, mai ales că suntem deja în întârziere cu pregătirea pentru sezonul oficial de primăvară. Ne vom antrena cu speranța că până luni se va găsi rezolvarea la problemele noastre”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 15:12 Stiri
Pe aceeași temă