Fotbaliștii de la Metalosport și-au deblocat primele: „Am supraviețuit într-un an foarte dificil”

Fotbaliștii de la Metalosport și-au deblocat primele:**

Echipa gălățeană Metalosport, care se afla înaintea începerii returului Ligii 3 pe poziție de retrogradare, a reușit să încheie campionatul, Seria a II-a, pe locul 9, poziție care înseamnă îndeplinirea obiectivului și bani în plus pentru jucători, conform președintelui clubului, Dorin Butunoiu.

„Am supraviețuit într-un an foarte dificil pentru tot ce înseamnă fotbalul gălățean. Obiectivul a fost locul 10. Jucătorilor le-am promis că, dacă-și îndeplinesc acest obiectiv, le vom da și a doua jumătate din primele de joc la egaluri și victorii. Cred că într-o săptămână voi reuși să le dăm și acești bani, cu salariile sunt la zi”, a spus Butunoiu.

Jucătorii de la Metalosport au salarii de maxim 1.000 de lei, Butunoiu subliniind că au obținut rezultate foarte bune pe terenurile unor formații ce stau mult mai bine din acest punct de vedere. „La Călărași și Tulcea sunt salarii și de 3.000 de lei, sunt echipe cu buget de cel puțin cinci ori mai mare ca al nostru, iar noi am făcut egal la primii și am câștigat la Tulcea, asta spune totul”, a precizat Butunoiu.

Portarul Alexandru Vasiliu, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în retur, a spus că secretul succesului a fost atmosfera din vestiar: „Mai toți am făcut junioratul la Oțelul, ne știam bine și asta ne-a ajutat să formăm un grup puternic”.

Pentru Metalosport, acesta a fost primul sezon în eșalonul al treilea după promovarea de anul trecut.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă